torstai 14. joulukuuta 2017

Sairaslomalle


  NEGATIIVISUUSVAROITUS!!

Muutaman kerran olen ollut tällein pois koulusta, mutta tämä kerta on kyllä pahin. Ahdistaa nykyään ihan tavalliset tilanteetkin. Esimerkiksi aamulla aloin tosta vain itkee ilman syytä. Tai olihan siinä syy, kamala ahdistus, enkä voinut sitä siinä sanoa millään tavalla. Ehkä olisi ollut hyvä sanoa, mutta en pystynyt. Muuten kyllä puhuin, mutta en muista yhtään että mitä. Mutta itkun oikeaa syytä en halunnut kertoa.

Melko varmaan olen myös ensi viikon pois koulusta. Ainakin jos olen maanantaina yhtään ahdistunut niin jään pois. Turha sinne on kuulemma mennä.

Nyt ootan lääkäri aikaa ja sitten tiedän jatkosta. Menenkö takaisin kouluun vai mitä. Kotiin en ainakaan voi jäädä, se ei todellakaan edistä paranemista.

Mutta josko huomenna tietäisin siitä tulkkauspalvelu asiasta. Ja olisi nyt vain myönteinen. Katsoisin miten sitten menisi asiat. Ja jos ei sittenkään onnistu niin sitten jotain muuta.

Ihan tälläkin hetkellä mulla on huono olo. Ilman mitään syytä.

Kuvan lähde:  https://gestion.pe/tendencias/ansiedad-quienes-afecta-fuerza-trastorno-146485

2 kommenttia:

  1. Voimia paljon! <3 Kaikki käänty vielä sinun puolellesi! Tsemppiä ihan kauheasti!

    VastaaPoista

Hyväksyn vain asialliset kommentit

Lehtijuttu

Selektiivinen mutismi lapsella ja aikuisella – Noora lakkasi puhumasta - Hyvä olo - Ilta-Sanomat Mietin jonkin aikaa suostunko, juteltiin to...