tiistai 24. tammikuuta 2017

"Asioilla on tapana järjestyä"

Tätä olen kuullut monelta ja useun. Ehkä se on totta. Tai, kyllä se on totta. Jos asia ei tapahdu juuri nyt niin kyllä se joskus tapahtuu. Ei välttämättä juuri niin kuin sinä haluaisit, mutta sillä on aina tarkoitus. Aikoinaan minä en päässyt kouluun ja nyt tiedän. Sillä oli todella suuri merkitys nykyhetkeen. En olisi pärjännyt. Olisin lopettanut kesken.

Tänään oli siis se kauan odotettu palvelusuunnitelma palaveri henkilökohtaisen avustajan hakemusta varten. Kyllä itse uskoisin että asiat järjestyy. Minua jännitti se tilanne tosi paljon, mutta onneksi sain kirjoittaa ja onneksi siellä oli tuttuja ihmisiä lähellä ja osasivat vähän katseesta kertoa mitä ajattelen. Kiitos V.K ja T.N. Ihmisillä kun on niin eri tuen tarpeita ja juurikin se palveluohjaaja sanoi tänään vaikka täällä on ahdistuneisuutta ja epilepsiaa sekä muuta niin silti kaikki on erilaisia... Niin miten helppoa se olisikaan jos kaikki olisikaan samanlaisia?

Muutin blogini nyt yksityiseksi oman turvallisuuden tunteen takia. Ilmoitin tästä Facebookissa. Kohta ilmoitan demissä. Jos tiedät jonkun kaverisi joka tätä on lukenut eikä ole vielä päässyt kommentoi alas :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyväksyn vain asialliset kommentit

Lehtijuttu

Selektiivinen mutismi lapsella ja aikuisella – Noora lakkasi puhumasta - Hyvä olo - Ilta-Sanomat Mietin jonkin aikaa suostunko, juteltiin to...