torstai 21. maaliskuuta 2019

Muutoksia


Kuvan kysymykseen olisi ihan mahtava löytää vastaus. Etenkin isojen muutosten aikaan. Mutta uskon että aivan jokaisella asialla on tarkoitus. Jos sitä ei heti ymmärrä niin sen ymmärtää sitten joskus.

Avustaja on muuttunut useamman kerran, eri syistä. Nyt muuttuu taas. Tällä hetkellä tuntuu äärimmäisen vaikealle. Tuntuu etten oikeasti jaksa. Sain eilen tietää aamulla kun avustaja tuli töihin. Asuntolan työntekijä oli mukana kertomassa. Kuulemma jännitti tosi paljon miten reagoin, mutta otin asian kuulemma yllättävän hyvin vastaan.

Tänään aloitan aamun tulkin kanssa kahdestaan. Ehkä ihan hyvä kokeilu, kuitenkin loppukevät menee näillä näkymin niin että on vain tulkki. Mutta silloin kyllä voi olla jo että luotan heihinkin jo riittävästi.

Juuri nyt pää tuntuu niin täydeltä etten jaksa ymmärtää mitään. Opettajakin jo eilen ihmetteli mikä on ja sanoi ettei aina voi tehdä niinkuin oli luvattu (en kyllä muista mitä luvattiin, mutta sinne en ilmeisesti päässyt) niin avustaja vaan sanoi että nyt on muita asioita mitkä harmittaa. Aloitin päivän sitten myöhemmin kuitenkin. Olin aloittamassa normaaliin aikaan, mutta en jaksanutkaan. Sitä kysyttiin monta kertaa ja lopulta suostuin sanomaan etten jaksa. Ja lepäsin ruokailuun asti.

Kuvan lähde:  https://elaparemmin.fi/blogi/miksi-muutos-on-vaikeaa-ja-kuinka-tehd-siita-helpompaa/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyväksyn vain asialliset kommentit

Lehtijuttu

Selektiivinen mutismi lapsella ja aikuisella – Noora lakkasi puhumasta - Hyvä olo - Ilta-Sanomat Mietin jonkin aikaa suostunko, juteltiin to...