lauantai 16. maaliskuuta 2019

Tiedon jakoa ja mielipiteitä



Nyt en enää jaksa, en jaksa välittää muiden mielipiteistä, minua ei kiinnosta ne ihmiset jotka sanovat blogistani pahaa. Mutta se, että teette sen selkäni takana, sitä en hyväksy. Kertokaa se suoraan minulle, tiedän kuitenkin ketä te olette! Ja olen valmis vastaamaan teille ja kertomaan tarvittaessa miten asia on. Teidän mukamas asian paremmin tietävät, olkaa ystävällisiä ja tulkaa se kertomaan minulle. Tiedän myös sen etten ole teitä ainakaan muutamia halunnut kohdata ollenkaan, mutta voin sanoa että se johtuu juuri siitä kun kaikki tapahtuu selkäni takana. Te olette aikuisia, minäkin olen aikuistumassa! Joten eikö se kiusaaminen voisi loppua? Ihmiset ovat AIVAN JOKAINEN erilaisia, minä, sinä, jokainen. Voin myös pyytää tulkkia kertomaan asiasta, siihen varmaan menisi omia asioimistulkkaustunteja. Ellei sitten tapahdu selkeästi kouluajalla, koulun puitteissa, siihen ei mene. Ketään yksittäistä en tässä nyt halua syyttää ja kiitän, nyt en ole tätä käytöstä huomannut. Toivon sen tarkoittavan että tämä on loppunut, ei sitä että olette oppineet piilottamaan asian paremmin.

Mutta sitten taitaa olla aika jo kirjoittaa yleisesti kaikille.

Osaatko sinä kohdata erilaisuuden? Miten? Oletko lapsesta asti osannut vai oletko joutunut opettelemaan sen nyt myöhemmällä iällä? Minulle tämä on aina ollut aivan päivänselvä asia. Olisiko edes kivaa, jos kaikki olisivat samanlaisia? Ei minusta. Joskus aiemmin taisin kirjoittaa, siinä vaiheessa voisi olla niin ettei maailmaa olisi ollenkaan. Kukaan ei olisi kiinnostunut esimerkiksi poliisin tai lääkärin ammatista. Kuolisimme ajan myötä kaikki.

Ihan meillä kaikilla on oma persoonallisuus, siihen on monia testejä, olen kokeillut ja aina sieltä tulee se sama ISFP. Sitä ei oikein voi muuttaa. Muistaakseni näitä erilaisia oli 16. Ja kaikki samankin ryhmän ihmiset ovat tietenkin erilaisia. Mikä sinun persoonallisuutesi on? Pääset testaamaan sen tästä (aukeaa uuteen ikkunaan). Testi vie mielestäni jonkin verran aikaa, mutta on mielenkiintoinen. Ja on myös mielenkiintoista lukea miten asia täsmää omasta mielestä itseensä.

Nyt kun blogi on julkinen, tarvitsen paljon ideoita uusiin teksteihin ja teidän "fiksuimpien kommentoija" tyyppien tukea, jotta jaksan jatkaa. Tarvitsen positiivista palautetta mahdollisen negatiivisen rinnalle, jota myös tulee. En ole vain hyväksynyt niitä, Varmaankin vain yhden tai kaksi sellaista kommenttia hyväksyin.

KUVA MUOKATTU LÄHTEESTÄ:  https://www.sosiaalialantietopalvelu.fi/isot_tuotekuvat/1660.jpg

2 kommenttia:

  1. En tiedä onko tämä ehdotus hölmö. Mutta postaus jossa kertosit fiktiivisistä hahmoista jotka ei puhu. Esim Vilkas Lumikista ja seitsemästä kääpiöstä. Norma Orange is the new Black:sta. Ei välttämättä just nuo hahmot, sanoin ne vaan esimerkkinä kun itse tykkään noista hahmoista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole lainkaan tyhmä idea. Pitää vain etsiä itselle sopivat hahmot ja suunnitella tämä. Kiitos vinkistä. Hyvää alkavaa viikkoa sinulle

      Poista

Hyväksyn vain asialliset kommentit

Lehtijuttu

Selektiivinen mutismi lapsella ja aikuisella – Noora lakkasi puhumasta - Hyvä olo - Ilta-Sanomat Mietin jonkin aikaa suostunko, juteltiin to...