torstai 27. kesäkuuta 2019

Frisbeegolf radan avajaiset

En taaskaan saa kuvaa sillein järkevästi tähän ylös niin laitan sen alas. Tämän kerran en laita lähdettä, kun siitä selviää asuinpaikka liian tarkasti. Mutta en ole kuvaa siis itse ottanut, kuva on kuitenkin aivan julkinen ja jos tietää mistä etsiä niin löytää sen. 

Nyt ensimmäisellä kerralla ei tiennyt missä ne korit on niin oli sillein vaikea. Mutta ehkä jo ensi kerralla on helpompi. Mutta sitten pitäisi vain muistaa. Tai olihan siellä niitä karttoja, mutta enhän minä sellaista osaa katsoa. :-D

Oli onneksi suhteellisen tasainen maasto. En vain saanut kerran otettua sitä frisbeetä ojan yli takaisin niin joku vanha mies antoi sen minulle. Tuli hyvä mieli. En varmaan ylettänyt tai uskaltanut mennä tarpeeksi pitkälle, en ole varma.

Mennään joskus siskojen kanssa uudelleen. Ehkä jo ensi viikolla. En tiedä kuinka moni olisi innostunut lähtemään. Pitääkin laittaa viestiä että tuo omat frisbeet mukaan kun tulee kotiin. Niitä voi kyllä lainata, mutta omat on tietenkin aina paremmat ja ehkä itsekin ostan sitten pian omat, ei voi tietää.

Naapuri ehdotti että menisin heidän mukaan ensi viikolla (kai) tai vähän sen jälkeen, kun minun ystävänikin pääsee silloin lomalle. 

Yhdelle korille pääsin ensimmäisenä. Enkä edes sillä kierroksella aloittanut, tai en aloittanut millään kierroksella. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyväksyn vain asialliset kommentit

Lehtijuttu

Selektiivinen mutismi lapsella ja aikuisella – Noora lakkasi puhumasta - Hyvä olo - Ilta-Sanomat Mietin jonkin aikaa suostunko, juteltiin to...