keskiviikko 9. kesäkuuta 2021

Uusi ihminen... Jalkahoitaja

 

En edes tiedä miksi jännittää, ensi kerran menen jalkahoitajalle. Toivon että siihen ainakin alkuun tulee joku mukaan, vaikka olen monissa paikoissa ollut yksin, tai ehkä en, koska ei tule mieleen. En tiedä miten asiaan suhtaudutaan täällä, etten haluaisi mennä heti yksin vaan edes hetkeksi joku tulisi siihen, ei välttämättä kokoajaksi, mutta edes hetkeksi.

Ne äänet pelottaa. Vaikka ei ole mitenkään kovia, mutta käy korviin, kai tai melko varmaan johtuu aspergerista, kun siihen kuuluu aistiyliherkkyydet, mulla pahimpina ääni ja haju. Ja tietenkin uusi ihminen. Vaikka olen sillein nähnyt, mutten missään tekemisissä ollut koskaan.

En tiedä milloin tulee, toivottavasti mahdollisimman pian niin olisi sitten ohi. Haluan kuitenkin tietää tarkan ajan etukäteen. En kuitenkaan usko että se on täysin mahdollista, vain päivän voin tietää. Ehkä se edes riittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyväksyn vain asialliset kommentit

Lehtijuttu

Selektiivinen mutismi lapsella ja aikuisella – Noora lakkasi puhumasta - Hyvä olo - Ilta-Sanomat Mietin jonkin aikaa suostunko, juteltiin to...