torstai 8. heinäkuuta 2021

Huono päivä?


Tänään on ollut mielestäni pitkästä aikaa hyvä päivä, mutta sitten hoitaja sanookin että taas ollut huono päivä. Olin vaan "Kuules, että tää on ollut pitkästä aikaa hyvä päivä mulla" (en esimerkiksi ole käynyt päälle, en ole mennyt kiellettyihin paikkoihin, olen odottanut vuoroa) Joku päivä nämä kaikki saattavat toteutua, jopa useamman kerran. 

En ole tarvinnut ambulanssia enkä poliiseja kuin kerran ahdistuksen takia, ja se ei ole kuitenkaan mielestäni huonoa käytöstä, mutta ajatelkoot ihmiset miten haluavat, en jaksa enää kiinnostua asiasta, en vain jaksa välittää.

Tänään olen esimerkiksi tehnyt palapeliä, katsonut televisiota, ollut tietokoneella, lukenut/kuunnellut kirjaa, levännyt, ollut tyttöystävän kanssa, palannut hoitajan kanssa biljardia, tehnyt palapeliä... Mikä näistä sitten on huonoa käytöstä? Tai kerran en mennyt syömään koska ahdisti, ehkä se. Mutta ei se ole mielestäni syy siihen, että koko päivä on ollut huono. 

Ehkä tämä hoitaja ei tiedä, kun muistaakseni ei ole pitkään aikaan ollut töissä, mutta kuitenkin kaikki asiat kirjataan. Joka vuorosta on pakko kirjata jotain. Vaikka esimerkiksi yöstä että on nukkunut koko yön tai illasta että on käynyt suihkussa. Ihan pienetkin asiat, ja sitten merkitään punaisella tärkeät, mun kohdalla ehkä päälle käynnit, sairaala reissut, lääke käyttäytyminen. Ja monia muita. 

Pidän ns. päiväkirjaa päivän toiminnasta. Punainen, Oranssi tai Vihreä. Nyt on ollut aikalailla sitä punaiseen kääntymistä, ja joitain oransseja, toivottavasti tänään tulisi vihreä vaikka noin sanottiinkin. Tuntuu kuitenkin vähän ettei tulisi. Pelkään että joudun nyt tämän takia taas sairaalaan. Alkoi kuitenkin ahdistamaan vaikka osaan sen aika hyvin peittää, se on pakko olla oppinut. Jos en olisi oppinut niin huonosti menisi, mutta kuulemma, sitä ei liikaa saisi estää. 


kuvan lähde :  papunet

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyväksyn vain asialliset kommentit

Lehtijuttu

Selektiivinen mutismi lapsella ja aikuisella – Noora lakkasi puhumasta - Hyvä olo - Ilta-Sanomat Mietin jonkin aikaa suostunko, juteltiin to...