torstai 14. kesäkuuta 2018

Uusi avustaja

Heti ensimmäisellä osui se oikea! Kävi siis täällä meidän luona tänään aamulla. Tosi mukavan oloinen, en KOSKAAN päästä vierasta lähelle, mutta tämä koitti saada tulostettua työsopimusta kun en itse siinä onnistunut niin en edes säikähtänyt. Olisin halunnut heti tehdä siis sopimuksen, ja haluaisin jo ilmoituksen oius TE toimistolta ettei enää hakijoita tulisi, kyllähän sinne niitä ilmoituksia alkaa nyt tulemaan kun saa tietää opiskelupaikkoja.
Huomenna on papereiden allekirjoittaminen. Samalla käyn kaupassa ja hakemassa postin. Pitää muistaa vain ottaa passi, kun ei olla kotipaikkakunnalla.

Edelliseltä avustajalta en ole saanut vielä irtisanomisilmoitusta takaisin. En tiedä kyllä tarvitsenko niitä. Kun olen kuitenkin vammaispalveluun ilmoittanut ja ilmoittanut myös sinne että on uusi avustaja ja paperit menee sinne varmaan ensi viikolla, viimeistään loppukuusta kun itsellä on meno kaupunkiin.

Toivottavasti nähdään tässä kesän aikana. Hän sanoi minulle että olen hyvin tutun näköinen ja olen samaa mieltä, en vain osaa sanoa mistä. Ei kumpikaan osaa. Mutta kai se tulee jossain vaiheessa mieleen, ei tiedä. Tunnistettaisiin sitten syksyllä molemmat kunnolla.

Tänään on tasan kaksi kuukautta koulun alkuun ja avustajan työn alkuun. En ole varma ketkä koululla tietää että on uusi avustaja.

Ehkä tämän kerran kaikki menee paremmin, ehkä tämän kerran saan oikeasti sen tuen mitä tarvitsen. Ja pääsen tarvittaessa pois tilanteesta, kun ei siinä ole järkeä enää jos kaikki alkaa menemään ohi niin sitten en enää muista.

Loppuun vielä kysely (aukeaa uuteen ikkunaan) johon toivon teidän vastaavan, tännekin tulee sitten varmaan heinäkuussa koostetta aiheesta 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyväksyn vain asialliset kommentit

Lehtijuttu

Selektiivinen mutismi lapsella ja aikuisella – Noora lakkasi puhumasta - Hyvä olo - Ilta-Sanomat Mietin jonkin aikaa suostunko, juteltiin to...