sunnuntai 8. heinäkuuta 2018

Hiustenvärjäys ja herkkuilta

Tänään illalla minulta värjätään takaisin hiukset tummaksi, tuli vaan yksi ilta ikävä tummia hiuksia kun katsoin Mutismi ryhmästä facebookista vanhoja livejä, joita en kyllä nyt ole pitkään aikaan tehnyt. Kunhan siskoni tulee töistä niin saan värin päähän. Nyt on siis vaaleat, edellinen on kulunut, vaaleahan on siis pysyvä ja jää alle, lähtee vain kasvamalla pois. Hiusväri tuoksuukin niin ihanalle.
Ennen en oikein koskaan värjännyt hiuksia kun oli niin herkkä päänahka, mutta se on mennyt jotenkin ohi, varmaan kun nuorempana raavin niin paljon.

Sitten jossain vaiheessa illalla on herkkuilta, käytiin kaupassa jokin aika sitten äidin, veljen ja vauvan (ei se enää ole vauva, mutta aika menee niin nopeasti niin haluan sanoa vauva) Katsottiin yhdessä mitä halutaan ja vauvakin sai valita oman mehun ja pienen karkin.

Katsotaan varmaan joku elokuva Netflixistä, kun ollaan kerrankin kaupungissa ja televisio toimii! Muutkin kun 1, 2 ja 3 kanavat... En kyllä tiedä mitkä kanavat mökillä toimii.

Pitäisi siis pysyä hereillä, vaikka nyt olenkin tottunut valvomaan 1-2 asti, mutta 23 jälkeen jo kuitenkin olen ihan itseksini, tai en itsekseni vaan huoneeseen lepäämään. Ja täysi hiljaisuus. Huomenna saa pitkästä aikaa nukkua niin kauan kun haluaa, ehkä. Viimeistään ylihuomenna.


Kuvan lähde: 
https://www.garnier.fi/hair-color/beauty/garnier-brands/garnier-nutrisse/4-3-tumma-kullanruskea#

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyväksyn vain asialliset kommentit

Lehtijuttu

Selektiivinen mutismi lapsella ja aikuisella – Noora lakkasi puhumasta - Hyvä olo - Ilta-Sanomat Mietin jonkin aikaa suostunko, juteltiin to...