perjantai 20. heinäkuuta 2018

Kiva ilta

Tämä oli aivan mun lempipeli, piti heittää toisen tauluun palloja.

Oltiin tänään siskoni kanssa Saimaa Stadiumilla, oli kivaa, tuli vaan ihan tosi kuuma. Siskoni vaan sanoi myyjälle "Yksi aikuisten ja yksi avustajan lippu." Ei pyytänyt nähdä mitään.  Saattoi kuitenkin nähdä vammaiskortin vilaukselta. Ensi kerran pitää aloittaa ylhäältä. Silloin mennään varmaan koko päiväksi. Otetaan vaan eväät mukaan ja erityisesti JUOMINEN. Se jäi tämän kerran, jatkossa sitä EI VAAN VOI unohtaa.

Oli muuten tosi huono valinta valkoiset sukat. Nyt ne on aivan likaiset, kun lattia on tietenkin likainen vaikka siellä siivotaankin. Joka on enemmän tavaroiden paikalleen laittoa (Vaikka se kuuluisi asiakkaille palauttaa esim. pallot). No tiedänpä laittaa ensi kerralla tummat sukat, siellä kuitenkin on oltava sukat jalassa.

Toi pallopeli oli tosiaan kiva, molemmille tuli alkuun neljä palloa ja sitten painettiin aloita nappulaa ja alettiin heitellä, olisi ehkä joukkueina 2 ja 2 kivempi pelata, mutta ne pitäisi varmasti olla ihan perhettä. Josko vielä joku päivä innostuisi. Mutta minulla ja siskolla on ainakin seuraava kerta jo tiedossa, vähän yli kuukauden päästä. Silloin otetaan varmaan kokopäivä lippu ja kun mennään sunnuntaina niin katsoin netistä, ei siellä koko päivänä ole paljoa porukkaa, toisin kuin lauantaina. Koko päivän korkeat tolpat, eli kävijöitä paljon. Silloin siellä ei välttämättä olisi niin mukavaa, en ainakaan usko.

Siellä on paljon pelejä mistä tykkäsin, jotkut kyllä tein ihan omalla tavalla. Esimerkiksi pallot ei mennyt reikiin niin otinja kannoin ne. Mitäs eivät totelleet. :-D Ihan muutaman sain heittämällä.

Lopussa oltiin kyllä niin väsyneitä että ei mitään rajaa. Tultiin taksilla takaisin. Tuttu kuski, nyt alkanut laittamaan sen mittarin jossain vaiheessa pois päältä. Sanoi vaan "sammutetaan toi mittari niin ei tarvitse maksaa niin paljoa" Ehkä siitä muutama euro jäi, kun liikenne oli hidasta ja pihaan ajo myös.

Näitä erityisen kivoja päiviä on ollut nyt kaksi tosi lähekkäin. Ja vihdoin joku liikunnallinen juttu mistä tykkään. Tässäkin saa tehdä mitä haluaa (rajansa kaikella tietenkin).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyväksyn vain asialliset kommentit

Lehtijuttu

Selektiivinen mutismi lapsella ja aikuisella – Noora lakkasi puhumasta - Hyvä olo - Ilta-Sanomat Mietin jonkin aikaa suostunko, juteltiin to...