keskiviikko 1. elokuuta 2018

Linnanmäki 1.8




Teen tästä päivityksestä vähän päiväkirja muotoisen kun aloitan jo junassa kirjoittamaan, kuvat tulevat poikkeuksellisesti loppuun. No ne menivät taas näköjään miten halusivat, en jaksa välittää.

Eilen siis meistä sisaruksista neljä tuli kaupungin asunnolle, käytiin mm. kotona tervehtimässä maailman rakkainta kissaamme.
Pelasimme illalla yhden siskoni kanssa wiitä siihen asti kunnes ohjaimesta loppui virta. Olisi ollut kiva pelata vielä lisää, jatketaan huomenna, kun tänään mennään kuitenkin niin myöhään takaisin.
Aamulla herätykset oli kaikilla eri aikaan, yksi siskoista lähti töihin niin heräsi jo ennen kuutta. Toinen lähti kouluun niin heräsi 7.30, itselle riitti 8.30. Minulla toimii hyvin kun herätys tulee rannekkeeseen niin on pakko nousta. Se tunne on ärsyttävä kun se muuttaa sitä, en sitten tiedä jos on ihan täysi unessa, toimiiko tämä silloin, tosin tämäkin menee torkulle jos ei tietyn ajan jälkeen reagoi tai syke ei reagoi niin sitten voi mennä jotenkin erilailla.

Nyt klo 10.39 istumme junassa matkalla kohti Helsinkiä, matkaa on vielä jonkin verran. Ollaan perillä vasta 12 jälkeen. Mutta jää meille silti hyvin aikaa.
Klo 11.18 Kouvolassa pidempi pysähdys. Ollaan jo jonkin aikaa odotettu. Osa vaihtaa junaa. Piti varmistaa ettei meidän tarvitse. Konduktööri kävi vielä paikalla selvittämässä mitä tarkoitti kun luuli kai minua kuulovammaiseksi. Väsyttää... reilu tunti vielä jäljellä. Uusia matkustajia tulee sisään. Matka jatkuu 11.21.

Jatkan kirjoitusta 19.41 väsyneenä. Käytiin useissa laitteissa. Joissain monta kertaa, paras ehkä oli kuitenkin tukkijoki vai mikä lieneekään kun oli lämmin ilma.
Tykkäsin myös vuoristoradasta ja pikajunasta. En kaikista tykännyt ja yhden jouduin keskeyttämään.

Varmasti väsyttää ensi yönä. :-) kohta konna tulee tarkistamaan liput.












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyväksyn vain asialliset kommentit

Lehtijuttu

Selektiivinen mutismi lapsella ja aikuisella – Noora lakkasi puhumasta - Hyvä olo - Ilta-Sanomat Mietin jonkin aikaa suostunko, juteltiin to...