lauantai 27. helmikuuta 2021

Korona ja paljon sijaisia

 

Näin korona-aikaan, etenkin kun se on nyt altistanut meidät kaikki, hoitajat ketkä ovat olleet samassa tilassa tai jotain niin ovat joutuneet jäämään pois, on tosi paljon sijaisia. Kokoajan uusia, maanantaina 29.2 pitäisi olla jo parempi tilanne. Tutut hoitajat tulevat takaisin, tämä kun vaikuttaa itsellä niin moneen asiaan, ihan muihinkin sairauksiin. 

Ovat nämä sijaisetkin todella ihania, kommunikointi onnistuu tosi hyvin kirjoittamalla ja viittomalla. Tulee varmasti ikävä kun he lähtevät, jo tänään itketti vähän. Etenkin kun tiedän sen päivän olevan huomenna suurimmalla osalla. Muutamasta on kerennyt tulemaan jo tosi tärkeitä, mulle tulee se todella äkkiä, vaikka en puhuisi niin silti, puhetta kun ei tarvita. 

Tänään sain eräältä sijaiselta palautetta että olen aivan ihana ihminen ja pitäisi vain olla oma itseni (joka on ajoittain erittäin haastavaa, etenkin jos siitä tulee negatiivista palautetta, mutta aina opin joka kerrasta vähän suodattamaan, ehkä joku päivä en enää anna asian häiritä, tai ennemmin, päätän ettei ne enää häiritse mua)

Pitäisi vain oppia siihen, ihmisiä tulee, ihmisiä menee. Aina on kuitenkin joku mukava jolle voi kertoa asioita. Jos ei muu niin sitten vaikka pehmolelu, omalla kohdallani muutama etäsukulainen ja tämän paikan siivooja. Tai etäsukulaisille soitan ihan todella harvoin niin sitten menee useampi tunti siinä ja molemmilla on niin paljon asiaa, yleensä illalla soitan ja sitten yöllä olen vasta valmis. 

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille! :) pysykää terveinä, toimikaa THL suositusten mukaan, maskit, turvavälit, käsien pesu tai desifiointi ennen ja jälkeen kaupassa käynnin sekä vielä kotiin tullessa. 

KUVAN LÄHDE



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyväksyn vain asialliset kommentit

Lehtijuttu

Selektiivinen mutismi lapsella ja aikuisella – Noora lakkasi puhumasta - Hyvä olo - Ilta-Sanomat Mietin jonkin aikaa suostunko, juteltiin to...