perjantai 16. heinäkuuta 2021

5 vuotta kirjoitettu blogia

 

Tänään on taas vuosipäivä, puolet kymmenestä, saa nähdä kirjoitanko vielä viiden vuoden päästä, toivottavasti. Riippuu lukijoiden määrästä, jos on vähän niin en oikeastaan jaksa, jos on enemmän niin siitä saan motivaatiota kirjoittaa.

Kommenteista saan vielä enemmän motivaatiota kirjoittamiseen. Niitä tosin ei ole tullut pitkään aikaan, mutta onneksi lukijoita riittää päivittäin. 

Tuntuu että olisin aloittanut kirjoittamaan vasta eilen, mutta toisaalta tuntuu joskus että olisin kirjoittanut jo iäisyyden. Tällä hetkellä kun on taas vuosipäivä niin tuntuu lyhyelle ajalle, etenkin kun on jo 5 vuotta. Ja silloin kun oli ensimmäinen vuosi ohi. 

Kuulumisiin sen verran että muutto on varmaa, se ahdistaa, olen itkenyt paljon, mutta olen löytänyt tosi hyviä paikkoja jotka voisivat olla juuri minulle sopivia. 

Ihan tästä läheltä ja sitten vähän kauempaa, toivon nyt tätä lähipaikkaa ensisijaiseksi, on jotenkin sopivan oloinen. Tai tässä lähellä, samassa kaupungissa on kaksi paikkaa. Mutta toinen nousi enemmän esille. Sen meinaan nostaa ilmi, tai jos en sinne palaveriin uskalla mennä niin sitten kirjoitan paperille.

Jollain tavalla luulen että sosiaalitoimi saattaa olla jopa kanssani samaa mieltä asiasta, ettei enää tällainen paikka ole juuri minulle se oikea, en halua vaihtaa vuosittain ja nyt luulen jos se paikka mitä olen katsonut niin pääsen sinne, niin uskon että sinne saatan jopa jäädä pidemmäksi aikaa. Siinä on jonkin verran tuttu ympäristö. Tiedän jo vähän piha-aluetta, mutten kunnolla muista, mutta kyllähän se sitten muistuu kun näen sen.

Mukavaa viikonloppua teille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyväksyn vain asialliset kommentit

Lehtijuttu

Selektiivinen mutismi lapsella ja aikuisella – Noora lakkasi puhumasta - Hyvä olo - Ilta-Sanomat Mietin jonkin aikaa suostunko, juteltiin to...