keskiviikko 14. heinäkuuta 2021

"Puhu suomea"

 

Ei jumalauta mikä lause... Muutamia kertoja sama ihminen on aiheesta maininnut, mutta toi oli mielestäni pahin. Ei ole ollut niinkään "Sunkin velvollisuus on tervehtiä" tai "tervehdi kun sua tervehditään" Mut tämä. En tiedä olisiko tosiaan joku muu paikka parempi, siellä ehkä ymmärrettäisi, sellainen missä olisi ehkä ensisijaisena kommunikointivaikeudet ja vammaisuus ja sitten vasta mielenterveys.

Muistaakseni viimeksi eilen kirjoitin muutoksista ja tästä aiheesta, on erittäin ristiriitaiset tunteet, en yhtään tiedä miten ajattelen, periaatteessa tarvitsen enemmän apua, mutta periaatteessa täällä on edes yksi ihminen keneen voin luottaa... Mutta uskon että joka paikassa on edes se yksi.

Äsken tämä kyseinen henkilö kuitenkin katsoi kuvastakun näytin "ahdistus" kysyi että mikä niin kirjoitin vihkoon suomen kielellä. Olin hieman järkyttynyt kun luki sen, tässä on ollut useita tunteja välissä kuitenkin, omalle hoitajalle kerroin kirjoittamalla, uskon että vei asiaa eteenpäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyväksyn vain asialliset kommentit

Lehtijuttu

Selektiivinen mutismi lapsella ja aikuisella – Noora lakkasi puhumasta - Hyvä olo - Ilta-Sanomat Mietin jonkin aikaa suostunko, juteltiin to...