tiistai 10. heinäkuuta 2018

Shoppailupäivä 9.7.2018



Eilen oli kiva päivä. Oltiin monta tuntia kaupungilla. Ostin uusia vaatteita. Aika harvoin nykyään ostan uusia. Siskolla oli niin ihanat keltaiset housut niin halusin samanlaiset niin käytiin ensin katsomassa niitä, ostin sitten pinkitkin kun oli kuitenkin alessa. Cubukselta en muistaakseni muuta ostanut.

H&M:ltä ostin sitten hupparin, pitkät takit ja topit ainakin. Siellä se myyjä ei kai ennen ollut kohdannut puhumatonta asiakasta (ainakaan kovin usein), tai sitten sillä oli huono päivä. Tervehti minua kerran, en vastannut puhumalla, sitten katsoi minua ns.ilkeästi ja tervehti uudelleen kovemmalla äänellä, molemmilla kerroilla nyökkäsin, loppua en oikein enää muista, ei kuitenkaan alkanut liikaa ahdistaa. Ei tarvinnut onneksi sen takia lähteä pois. Mutta jos on huono päivä niin pitääkö se asiakkaaseen purkaa? Kuitenkin Suomessa on jonkin verran puhevammaisia ihmisiä. Cubuksella oli tosi ystävällistä, puhumattomuuteen ei kiinnitetty huomiota. Näiden takia uskallan käydä kaupassa, tiedän että vielä on niitä ketkä asiaan eivät kiinnitä huomiota.

Oli todella lämmin päivä, ulkona etenkin se lämpö oikein tuntui. Ei niinkään sisällä. Mutta kun matkaa oli yli 2km farkut jalassa niin tuli lämmin. En tykkää niin lämpimästä, en ainakaan yöllä.

Kaupungissa oli juuri sopivan viileä ja sain nukuttua molemmat yöt, mökillä on jotenkin vaikeampi, ehkä kun meitä on enemmän samassa huoneessa ja huone on pienempi. Vaikka ovi ei olekaan kiinni, tykkään nukkua ovi auki.

Olisin vielä halunnut jotain violettia, mutta sellaista ei oikein ollut. Äiti ehdotti hupparia ilman vetoketjua, mutta en tykkää sellaisesta. Pitää olla mahdollisuus saada äkkiä pois päältä ahdistuksen ja epilepsian takia.

Olisin ehkä jaksanut olla kauemminkin, mutta oli aika jo lähteä ja oli kuitenkin jo vähän nälkä. Illalla sitten syötiin pitsaa. Koko päivä oli tosi kiva, ehkä koko kesän kivin päivä.

En tiedä miksi tonne alhaalle jäin noin paljon tyhjää tilaa, kuvat oli ainakin todella vaikea saada paikoilleen, en siis tiedä ovatko ne vieläkään oikein.


























































Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyväksyn vain asialliset kommentit

Lehtijuttu

Selektiivinen mutismi lapsella ja aikuisella – Noora lakkasi puhumasta - Hyvä olo - Ilta-Sanomat Mietin jonkin aikaa suostunko, juteltiin to...