maanantai 24. syyskuuta 2018

Edellisestä tekstistä aikaa

Jotenkin on nyt kirjoittamiseen kiinnostus loppunut kokonaan ja olen ollut niin väsynyt etten toisaalta ole edes jaksanut. Kun kuitenkin tietokoneella on helpompi kirjoittaa ja yleensä en sitä koululla ole viikolla avannut. Joskus ehkä maanantaisin. Eikä minulla oikein ole ideoita mistä kirjoittaa, syyslomalla sitten kyllä on.

Mutta koulun aloitus meni tosi hyvin, sain tosi hyvän avustajan, tai sille se ainakin tuntui. Monta viikkoa meni hyvin. Puhuin avustajalle ihan hyvin ja tämä auttoi hyvin ja riittävästi, mutta nyt edellisenä perjantaina tuli sanomaan ettei enää jatka työsuhdetta ja siitä ehkä 10minuuttia lähti pois. Jäin asuntolaan. Olin niin järkyttynyt. "Mitä tapahtui?" En ymmärtänyt. Nyt olen sitten tämän viikon kotona. Uusi ilmoitus on netissä ja kolme hakemusta on tullut. Äiti laittoi yhdelle viestiä joka koitti hakea kesällä, mutta hän ei ole kai vielä vastannut.

Ensi viikon tiistaina on uusien haastattelut ja maanantai alkuillasta menen varmaan koululle. En tiedä, mutta pitäisi ehkä olla siellä edellinen yö. Nyt saan kotona ollessa enempi levätä, koululla kuitenkin uni on jäänyt vähemmälle. Vaikka nyt en ole saanut nukuttua kun mietin edellistä avustajaa ja syytä irtisanomiselle.

Tähän loppuun on hyvä sanonta "Kun vanha ovi sulkeutuu - Uusi ovi aukeaa" ja jos sitä vanhaa jää liian kauan katsomaan ja kaipaamaan niin ei kerkeä huomaamaan uutta.

ONKO TEILLÄ VINKKEJÄ TEKSTEIHIN? MINULLA ON NYT NIIN VÄHÄN ETTÄ EI MITÄÄN JÄRKEÄ.

2 kommenttia:

  1. Kommentoin jo edelliseen postaukseen mutten ole varma lähettikö se sitä kun puhelin alkoi vammailla kesken kaiken.

    Mutta voitko esitellä esim mitä apukeinoja käytät tai laittaa kuvia niistä? Laitoit joskus kuvan siitä aakkostaulusta.

    Ja olisi kiva kuulla millaisesta musiikista tykkäät ja mistä tv sarjoista ja elokuvista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi onkin hyvä idea laittaa kuvia, ja ehkä myös teen ton tv sarja jutun jollain tavalla

      Poista

Hyväksyn vain asialliset kommentit

Lehtijuttu

Selektiivinen mutismi lapsella ja aikuisella – Noora lakkasi puhumasta - Hyvä olo - Ilta-Sanomat Mietin jonkin aikaa suostunko, juteltiin to...