torstai 7. maaliskuuta 2019

Uusi tulkki

En muista kerroinko jo aiemmin että minulla tulee olemaan neljän tulkin rinki. Nyt olen nähnyt heistä kaksi. Ja tämän päivän tulkki jotenkin tuntui heti tietävän miten toimia ja missä vaiheessa on hänen vuoronsa ja milloin avustajan. Mikä kuuluu kummallekin yhdessä. Oli mukava nähdä myös avustajan ja tulkin yhteistyön sujuminen joka meni erittäin hyvin. Tämä sama jatkaa seuraavalla viikolla kolmena päivänä. Ehkä alkuun on hyvä, että olisi sama ja nimenomaan sellainen joka tietää asian hyvin. Laitoinkin hänelle viestiä ja kiitin miten oli hyvä päivä ja että huomasin heti miten oli ammattitaitoinen.

Ensi viikolla sitten ei olekaan ketään kun on niin paljon lyhyempiä päiviä ja muutenkin erilaisia päiviä. Mutta seuraavasta viikosta alkaen on merkitty 5 päivänä viikossa, mutta voin perua jos en tarvitse. Kun kuitenkin on vaikeampi saada tulkki jos yhtäkkiä tarvitseekin.

Avustajan oli kanssa selkeästi helpompi olla, kun tiesi missä vaiheessa on tehtävä ja mitä.

Itsellä alkaa menemään viittomat jo nyt vähän sekaisin kun on näytetty virheellisesti esimerkiksi eilen näytettiin ja sitten korjasin sen oikeaksi. Ja kun tänä aamuna kokeilin niin tein aivan saman virheen.

Jotenkin tuntuu että kaikki opettajat ovat hyväksyneet asian mainiosti. En tiedä kuitenkaan onko tunne oikea, mutta vahvasti sille vaikuttaa. Asuntolasta en osaa vielä sanoa. Sinne voi olla vähän vaikeampi asia, mutta toisaalta, eihän se niille kuulukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyväksyn vain asialliset kommentit

Lehtijuttu

Selektiivinen mutismi lapsella ja aikuisella – Noora lakkasi puhumasta - Hyvä olo - Ilta-Sanomat Mietin jonkin aikaa suostunko, juteltiin to...