torstai 6. lokakuuta 2016

Kännykän käyttö

Usein olen ajatellut miten ihmiset pärjäsivät ennen kun ei ollut vielä kännyköitä. Joutuivat soittaa lankapuhelimilla, ei tietoa kuka vastaa puhelimeen. Tekstiviesti mahdollisuutta ei ole ollut, mutta toisaalta pystyi kuittaamaan ettei vastaa puhelimeen kun ei ole aina kotona.

Tekstiviesti on niin paljon helpompi kun soittaminen. Viestin voi lukea useasti ennen kuin lähettää. Ja voi lukea myös toisen vastauksen useammin, helpompi ymmärtää.

Muutamia kertoja olen koittanut opetella soittamista, mutta se aina jää. Muutaman kerran soitan jollekin ja en sitten enään. Joillekin soitan kuitenkin jos on nopeampi asia niin sitten saa asian heti hoitoon.

Tänään oli taas kännykästä hyötyä paljon. Ei omasta vaan toisen. Mutta minulle saatiin sitä kautta apua. Eikä käynyt pahemmin, saman asian olisi voinut ajaa myös tekstiviesti, mutta puhelu on nopeampi keino.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyväksyn vain asialliset kommentit

Lehtijuttu

Selektiivinen mutismi lapsella ja aikuisella – Noora lakkasi puhumasta - Hyvä olo - Ilta-Sanomat Mietin jonkin aikaa suostunko, juteltiin to...