tiistai 19. heinäkuuta 2016

Kännykän sovellus on mahtava

Kerta ei ole puhelaitetta niin kännykkä ajaa lähes saman asian, jos vain kirjoittaa osaa. Ja senhän minä osaan. Etsin sovellusta kauan eri hakusanoilla, ei löytynyt, melkein hermot meni kunnes se oikea sovellus jota on riittävän helppo käyttää löytyi.

Eilen sen kanssa tosin oli ongelmia eräällä info pisteellä kun asioita kävin hoitamassa. Kirjoitin ja painoin sen kohdan että kännykkä lukee sen ääneen. Eipäs lukenutkaan. Koitin uudelleen, mikä tätä vaivaa? No vaikka en kännykkää halua muille antaa, nyt oli pakko antaa luettavaksi. Sitten kohta tajusin; äänet olisi hyvä olla päällä jos haluaa sen toimivan.

Se on siitäkin hyvä kun siihen saa usein käytettyjä lauseita (tämän idean sain yhdestä Facebook ryhmästä että voisi laittaa niitä muistiin jos mahdollista) eipä tarvitse aina kaikkea uudelleen kirjoittaa.

Joskus saattaa tulla sanomista kun käytän kännykkää koulussa. Siellä usein kirjoitan siitä syystä paperille, se jää myös kuitenkin itselle ylös että muistaa mitä on käyty läpi tai keskusteltu. Mutta siinä oli oma työnsä kun avustaja tai opettaja joutui käydä lukemassa tekstit. Nyt ei tarvitse enään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyväksyn vain asialliset kommentit sekä sellaiset joista ei tule henkilöllisyyteni ilmi