maanantai 8. elokuuta 2016

Uusi viikko, viimeisiä mietteitä ennen koulua

Jälleen vaihtui viikko, samalla ensimmäinen kouluviikko alkoi. Tosin vasta keskiviikkona. Viikot ovat menneet nopeasti, koko loma on mennyt nopeasti. Jotenkin tuntuu että viime kesäloma meni paljon hitaammin. Ehkä siksi, kun odotin koko kesän koulupäätöksiä. Viikonpäivillä ei kesällä niinkään ole väliä, mutta nyt olen hyvin pysynyt päivässä mukana.

Eniten minua mietityttää, entä jos en oikein pysty olemaan tunneilla, mitä sitten. Joudunko kokonaan pois koulusta? Enkö saa kuitenkaan ammattia? Paljonko hyväksytään poissaoloja? Haluan ammatin! Haluan päästä koulun läpi! Mutta entä jos en pääse tunneille, entä jos jumiudun?

Mitenhän ensimmäiset päivät kun tutustutaan toisiin... Entä jos ei ole tapaa kertoa? Enkä saisi käyttää kännykkää, johon en vieläkään ole saanut vastausta, vaikka olen kysynyt useamman kerran. On vain sanottu että älä vielä huolehdi, asiat järjestyy. Entä jos ei järjesty!?

Aina sanotaan ettei etukäteen kannata miettiä. Mutta se on etukäteen välillä mietittävä miten toimitaan. Minulle on erittäin tärkeä myös etukäteen tietää mitä tulee tapahtumaan, missä, milloin ja kuinka kauan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyväksyn vain asialliset kommentit

Lehtijuttu

Selektiivinen mutismi lapsella ja aikuisella – Noora lakkasi puhumasta - Hyvä olo - Ilta-Sanomat Mietin jonkin aikaa suostunko, juteltiin to...