maanantai 3. lokakuuta 2016

Työjakson 1. päivä ohi

Vaikka oli vieras paikka ja muutenkin, se meni hyvin! Tai ainakin niin hyvin miten voi olettaa. Ei kannata odottaa liian hyvää.

Työohjaaja vaikuttaa tosi mukavalle. Puhuu muuten paljon :D ja loppupäivästä minäkin aloin puhumaan kun olimme kahdestaan. Tosin taitaa olla vaikea välillä kuulla mitä sanon kun joutuu usein kysymään uudelleen.

Muutama ikävä asia yritti kaiken hyvän päälle muistuttaa olostaan. Toisellehan en mitään mahda, mutta toiselle mahdan ja niin sekin meni hyvin. En kyllä tilannetta muista, mutta hengissä ollaan.

Eilen ja vielä tänäänkin alussa ajattelin että en halua sinne ja ihan turhaa kaikki. Mutta nyt olen eri mieltä. On se ihan mukava paikka. Tottuminen vain vie aikaa. Niin on varmasti kaikilla.

Illan olen ollut väsynyt. Olen tarvinnut melkein koko illan olla yksin. Vain kaupassa kävin. Koulupäivän aikana on helpompi olla itsekseen jos tarvii. Tuolla ei. Mutta jos jossain vaiheessa on ihan pakko niin sekin onneksi järjestyy. Josko nukkuminen auttaisi ja pääsisin aloittamaan huomenna normaaliin aikaan ja olemaan koko päivän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyväksyn vain asialliset kommentit

Lehtijuttu

Selektiivinen mutismi lapsella ja aikuisella – Noora lakkasi puhumasta - Hyvä olo - Ilta-Sanomat Mietin jonkin aikaa suostunko, juteltiin to...