lauantai 29. lokakuuta 2016

Vieraat, väsymys

Meillä on ollut tänään koko päivän vieraita. Puhun heille ihan normaalisti ihan pienestä saakka. Ei kuitenkaan ihan vauva ajasta vaan vähän myöhemmin.

Mutta enään en jaksa. Olen väsynyt, koko päivän ääntä ja jollain lailla vieraita ihmisiä. Haluan olla vain yksin. Onneksi kello on jo kuitenkin kohta 19 niin pääsee sitten jo melkein nukkumaan. On täysin hiljaista ja saa olla yksin. Ei sillä ole väliä onko ihmiset ihan perheenjäseniä vai täysin vieraita, väsyn silti. Vaikka perheen kanssa voin olla "vapaa".

Minua väsyttää olla ihmisten kanssa. Koulussa sama asia häiritsee myös, mutta nykyään kun en voi tarkkaan tietää väsymyksen syytä niin saan mennä lepäämään kesken päivänkin, jopa kesken tunnin. Varmaan pari kertaa olen mennyt vapaaehtoisesti ja toiset pari ei-vapaaehtoisesti. Kerran ainakin olin ajatellut että alle tunti niin sen jaksan, mutta ei se aina sitä kerro.

Kotona oikeastaan on sitä hälinää tosi paljon, asuntolassa ei. Kun siellä ei sillein lapsi-ikäisiä ole ja on oma huone. Sinne voi mennä jos ei enään jaksa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyväksyn vain asialliset kommentit sekä sellaiset joista ei tule henkilöllisyyteni ilmi