tiistai 22. marraskuuta 2016

Pääsin taas osallistumaan tunnilla

Vähänkö minä olen asiasta onnellinen. Tosin puhesovelluksen avulla, mutta kuitenkin! Näytin osaamiseni! Opettajakin oli iloinen kun laitoin tunnin jälkeen viestiä että mukavaa kun pääsin vastaamaan. Mutismi kun jättää sen osaamisen helposti piiloon.

Onneksi on olemassa näitä sovelluksia. Tosin toi ei meinannut tänään toimia. Useamman kerran ei suostunut lukemaan. Joskus saattoi auttaa kun menin päävalikkoon, aina ei sekään niin jouduin vaan näyttämään etten voi nyt vastata.

Yksi meidän luokalta oli todella kiinnostunut siitä sovelluksesta ja halusi aina katsoa kun vastaan. Ennen minua olisi se ahdistanut. Nyt se tunne oli kadonnut. Ehkä kun olen hänet tuntenut pidempään kun monet muut luokkalaiseni.

Iltapäivä ei sitten ollutkaan niin hyvä. Jouduin lopettamaan päivän kesken toisen asian takia. Ja onneksi lopetin, muuten olisi voinut sattua pahemmin. Nyt sattui vain vähän ja se oli hyvin väliaikaista.

Mutta siitä iltapäivästä huolimatta olen tyytyväinen että pääsin vastaamaan tunnilla pitkästä, pitkästä aikaa. En edes muista milloin viimeksi.

Aina välillä vaan muistan että mulla on puhesovellus kännykässä ja lupa käyttää sitä. Joskus aikoinaan olisin saattanut olla mielummin käyttämättä mutta nykyään on luokkalaiset jo lähes aikuisia ja käyttäytyvät sen mukaisesti, ei kiusaamista niin uskallan sovellusta käyttää. Jos olisi kiusaamisen tapaista niin en uskaltaisi.

2 kommenttia:

  1. Jään seurailemaan blogiasi! Olen ollut hetken aikaa avustajana pienelle mutismia "sairastavalle" lapselle - tai ainakin se oli iso epäily. Jäi mielenkiinto tästä aiheesta, "mukava" tavata myös aikuinen tämän ominaisuuden omaava. Ruettava kahlaamaan kirjoituksesi alusta saakka :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt kun tämä blogger on muuttunut niin en aiemmin huomannut hyväksyä kommenttiasi. Kiitos palautteesta. Huomenna laitetaan multa avustaja hakemus postiin

      Poista

Hyväksyn vain asialliset kommentit sekä sellaiset joista ei tule henkilöllisyyteni ilmi