tiistai 1. marraskuuta 2016

Työjakson arviointi

Olen niin pettynyt! Arvosteluasteikko on 1-4 ja mulla melkein kaikki oli 1. Muutama 2 ja yksi 3. Oletan että johtui toisesta sairaudesta. Osaaan kuulemma kuitenkin hyvin ottaa palautteen vastaan.

Pitäisi kuulemma kysyä enemmän. Mutta kun sitä mahdollisuutta ei aina ole! En saa sanoja käytettyä. Kuitenkaan jakson aikana ei mutismi sillein tullut esille. Alkuun työohjaajaa kohtaan vähän, mutta lopummassa ei ollenkaan. Ehkä muita kohtaan kyllä mutta se ei sillein haitannut.

Loppupeleissä kaikki meni kuitenkin hyvin. Työohjaaja kuitenkin sanoi että se aika mitä olin oli vähän liian pitkä kun aloin väsymään. Tuntia lyhyempi olisi kuulemma parempi. Olen itse samaa mieltä kun väsyneenä kaikki korostuu vielä enemmän ja kaikki on voimakkaampana.

Toivon että ensi kerta olisi jo parempi. Yleensä kerta kerralta on parantunut, etenkin, jos ottavat vielä samaan paikkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyväksyn vain asialliset kommentit

Lehtijuttu

Selektiivinen mutismi lapsella ja aikuisella – Noora lakkasi puhumasta - Hyvä olo - Ilta-Sanomat Mietin jonkin aikaa suostunko, juteltiin to...