tiistai 6. joulukuuta 2016

Pitkä viikonloppu ohi, blogi yksityiseksi?

Vai miten sen nyt ottaa, onko enää maanantai ja tiistai viikonloppua, mutta ainakin olivat vapaapäiviä :-) Olen saanut olla "vapaa" etenkin kun nyt en ole ollut edes kotona, minun on kaikkein helpoin olla jossain muualla kuin kotona tai koulussa. Nämä päivät ovat olleet ihan hyviä. Kun saan olla täällä sukulaisten luona, en jännitä yhtään. Jopa kotona nykyään joskus jumiudun enkä saa aina puhuttua. En tiedä miksi.

Huomenna koulu alkaisi aikaisin, siihen en ainakaan kerkeä. Jos puolen päivän jälkeen pääsisin aloittamaan niin hyvä. Tosin taitaa olla sellainen päivä että on kaikki vähän missä sattuu ja tietääkseni avustaja ei ole siinä ryhmässä, eli se jää nähtäväksi pääsenkö koko päivänä tunneille. Olisi kuitenkin 16 asti koulua että jonkin verran olisi hyvä olla. Mutta mitä sitä voi tehdä kun ei ole mitään tietoa missä tunnit on? Eikä asuntolasta sitä nykyään kerrota. Opettaja ei huomaa viestiä enkä voi soittaa. Ja nyt joku tulee tietenkin jotain negatiivista tästä kommentoimaan, tervetuloa vain. Laitoin jo ihan kesällä että tarkistan kommentit ennen kuin ne näkyvät julkisesti :-)

Olen nyt muutaman päivän ajatellut vaihtaa blogin yksityiseksi. Mitä mieltä te olette? Itselleni se olisi ns.turvallisempaa, mutta jatkaisitko juuri sinä sitä lukemista? Halukkaat tietenkin voisin kutsua lukijoiksi. Jokaisen joka vain laittaisi sähköpostia minulle, ja osoitehan löytyy tuolta sivulta tai sitten Facebookissa voi laittaa viestiä ja senkin linkki löytyy oikealta puolelta. Mutta sitten toisaalta tietoisuus ei menisi yhtä hyvin kaikille. En vielä siis tiedä. Katsotaan nyt. Melko varmaan jossain vaiheessa vaihdan varmasti yksityisesti, keväällä viimeistään. Ehkä jo aiemmin.

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä! Toivottavasti pystyt huomenna menemään kouluun ees vähäksi aikaa. ♥ Toivottavasti pääsen sun lukijaksi jos vaihdat blogin yksityiseksi. Toivoisin kumminkin että et laita yksityiseksi. Mutta tee niin kuin sinusta tuntuu hyvälle. :)

    VastaaPoista
  2. Tottakai pääset lukijaksi jos vaihdan yksityiseksi. ❤ :-)

    VastaaPoista

Hyväksyn vain asialliset kommentit sekä sellaiset joista ei tule henkilöllisyyteni ilmi