maanantai 2. tammikuuta 2017

Viimeinen lomaviikko, kaupassa käynti

Minä aina odotan loman alkua ja loman loppua. Vaikka tiedän ettei kumpikaan ole vain ruusuilla tanssimista.

Tänään ollut ihan hyvä päivä. Kukaan ei ole sanonut jotain mikä sattuu (vielä). Onhan tätä päivää vielä jäljellä. Ei tämä ole ohi.

Mennään kuitenkin vielä kauppaan niin en sitten tiedä. Kun mitä väliä sillä on jos muutama ihminen päivässä on kassalla joka ei puhu. Onko sillä väliä jokaiselle muulle ihmiselle?! Tämä ärsyttää varmasti joitain asiakaspalvelijoita. Mutta kun jotkut eivät voi sille mitään. Olen lukenut paljon keskusteluja että juuri se puhumattomuus ärsyttää monia. Mutta jotkut ovat jatkaneet että ei se ärsytä jos asiakas on selkeästi ujo tai ahdistunut vaan sellaiset jotka puhuvat tyyliin kaverille kokoajan, heittävät rahat tiskille, kommentoivat hitautta yms. Mutta kuka tietää tämänkään käytöksen syyn?

Tätä kauppa asiaa olen miettinyt ja stressannut nyt niin paljon että se tulee uniin. Joko olen myyjänä, en saa sanottua mitään ja tulee siitä paljon sanomista. Tai sitten jossain tapauksessa asiakas, tervehdin ja kiitän nyökkäämällä. Sitten tapahtuu jotain pahaa, en muista mitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyväksyn vain asialliset kommentit sekä sellaiset joista ei tule henkilöllisyyteni ilmi