torstai 16. helmikuuta 2017

Pidempi tauko

Nyt oli omasta mielestäni hieman turhan pitkä tauko kirjoittamisessa...

Avustaja asia ei meinaa edetä millään. Ei ne osaa siellä edes arvioida milloin saan päätöksen. Kyllä minua ottaa päähän. Nyt on onneksi työjakso ja tämän pärjään jotenkin ilman. Kouluun sitten tarvitsisin sitä tukea enemmän. Pääsisin nyt edes sen läpi.

Työjakso mennyt hyvin. Muutaman kerran laitettu pois kokonaan kun ei ne voi siellä ottaa vastuuta jos jotain käy ja ei ole sitä avustajaa jolla olisi mahdollisuus olla siinä ja seurata loppuun asti.

Viikonloppu... Nyt en tykkää ajatuksesta, ahdistaa mennä kotiin. Ja vielä ensi viikon jälkeen on loma. Onneksi vain viikon kestävä kuitenkin. Joululoma oli paljon pidempi.

Oikeastaan työjaksolla puhun molemmille työohjaajille, aina maanantaina vähän vähemmän mutta sitten taas ihan normaalisti. Ja nyt se toinen oli kipeänä. Mutta silti jatkoin normaalisti. Koen että itsellä mutismi on "helppo" kun kuitenkin jonkin verran puhun ja oikeastaan melkein aina pystyn edes kirjoittamaan, jos en hetkessä niin sitten myöhemmin vaikka sähköpostia. Viimeksi siinä palvelusuunnitelmassa en voinut kirjoittaa niin laitoin myöhemmin sähköpostia.

Ajattelin muuttaa takaisin julkiseksi, pelkään kuitenkin tiettyjen ihmisten löytävän tämän. Tiedätkö, onko mahdollista estää tietyiltä ihmisiltä blogin lukeminen? Niin kuin Facebookissa voi julkaisun jakaa muille paitsi vaikka yhdelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyväksyn vain asialliset kommentit

Lehtijuttu

Selektiivinen mutismi lapsella ja aikuisella – Noora lakkasi puhumasta - Hyvä olo - Ilta-Sanomat Mietin jonkin aikaa suostunko, juteltiin to...