lauantai 1. huhtikuuta 2017

Jälleen uusi kuukausi

Aika menee niin kamalan nopeasti, onneksi on vasta ensimmäinen vuosi niin ei tarvitse mennä taas uuteen paikkaan. Vielä kaksi vuotta jäljellä. Mutta sama avustaja ei enään ole sitten meidän kanssa. Tai tietenkin vielä voi olla mahdollista. Toivon että jatkaisi. Hän ymmärtää minua katseesta ja ymmärtää jos sanon kaiken olevan hyvin, vaikka todellisuus olisi toinen.

Eilen koitin laskea että kauanko olen blogia kirjoittanut. Ensimmäinen kirjoitukseni oli 16.heinäkuuta ja sen löydät täältä (aukeaa uuteen ikkunaan) siitä tulee kohta 9kk. Siis mitä ihmettä?! Mielestäni on hienoa että teitä kiinnostaa mutismi. Minua itseänikin kiinnostaa kaikki eri sairaudet, tai ei mutismi sillein ole sairaus. Mutta kuitenkin. Minua kiinnostaa silti. Ehkä kun se on omalla kohdalla. Varmaan muutenkin kiinnostaisi.

Vuosipäivän kunniaksi voisin kyllä jotain spesiaalia keksiä tänne. Pitää suunnitella se. Onko teillä ideoita? Tässä on vielä 3kk jäljellä, kyllä varmaan aiemmin joudun aloittamaan aiemmin kirjoittamisen jos jotain hienoa meinaan.

Ja hei, hyvää aprilli päivää kaikille, älkää uskoko tänään mihinkään :-D

4 kommenttia:

  1. I feel like im nine months late in finding this blog. Oh, well, better late then never! Love keeping up to your little adventures <3 Hope all is good:)

    Cheers, Vera

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nice that you have found my blog and enjoy reading it. I'll try to write more often. Wellcome to read.

      Poista
  2. <3 kohtaaminen on sydämessä, sanatonta ja oikeaa välittämistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 se on taito jota ei kaikille suoda. Mutta se taito jos on niin se on vahva (Tunnenko sinut?)

      Poista

Hyväksyn vain asialliset kommentit

Lehtijuttu

Selektiivinen mutismi lapsella ja aikuisella – Noora lakkasi puhumasta - Hyvä olo - Ilta-Sanomat Mietin jonkin aikaa suostunko, juteltiin to...