lauantai 29. huhtikuuta 2017

Tänään on helpottanut

Sain nukuttua viime yönä. Ahdistus on toistaiseksi väistynyt. On helpottunut olo kun ei ahdista jatkuvasti. Väsynyt olen kuitenkin silti. Ehkä siitä syystä kun en ole tällä viikolla saanut nukuttua.

Ainakaan toistaiseksi en ole kuullut mitään puhumisesta. Eilen siskoni tosin jotain koitti, mutta onnistuin ohittamaan aiheen, myös sillein ettei jäänyt itseäni vaivaamaan. Huomenna onkin jo sunnuntai niin viikonloppu on pian ohi.

Enään suunnilleen viisi viikkoa jäljellä. En tiedä onko se hyvä vai huono. Aika menee nopeasti. En haluaisi toisaalta että kesäloma alkaa, mutta kuitenkin haluan. Mielestäni se on mennyt aika hitaasti yleensä. Kun silloin kuulen paljon puhumisesta ja kaikesta muustakin mitä teen väärin. Niissä hetkissä minun on todella vaikea olla. Ja nyt huomaan jos joku koulun työntekijä hermostuu (ei kenenkään kärsivällisyys riitä ikuisesti ja näitä on useampia) niin tunnen ehkä tämän saman tunteen. Mutta nämä osaavat pyytää anteeksi. Kotona tämä ei toteudu.

Kesällä tulee kuitenkin vuosi blogin kirjoitusta täyteen. En olisi ensimmäisen kirjoituksen jälkeen uskonut että ihmisiä kiinnostaa näin paljon. Joinain päivinä lukukerrat jäävät alle sadan, toisina saattaa olla yli 500. Tänään on ollut suunnilleen 200. Uskon että iltaa kohden lisääntyy, niin on käynyt varmaan joka päivä. Aamulla ei ole oikein yhtään.

4 kommenttia:

  1. Mukava kuulla, että olo on helpottunut. Tsemppiä kaikkeen! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tämä saattaa olla vain hyvin väliaikaista, toivon kuitenkin kovasti että ei ole

      Poista
  2. Read your blog as often as time gives me a chance. :) Hope all is well and good. <333 Sending you lots of love xx

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nice to hear. Right now I'm doing fine, but I still have bad moments too.

      Poista

Hyväksyn vain asialliset kommentit

Lehtijuttu

Selektiivinen mutismi lapsella ja aikuisella – Noora lakkasi puhumasta - Hyvä olo - Ilta-Sanomat Mietin jonkin aikaa suostunko, juteltiin to...