tiistai 10. lokakuuta 2017

En ole taas kirjoittanut

Alussa kirjoitin joka päivä, ainakin jokatoinen. Nyt olen ollut vain liian väsynyt kirjoittamaan. Olen nukkunut joka päivä koulun jälkeen kun päivät vie voimia, en muista päivistä oikein mitään kun keskityn että pystyisin olemaan tunnilla... Eilen taas erittäin paljon, en ollut kuitenkaan loppuun asti.

Tänään olin tunneilla aamulla. Ja taas huomasin tärkeän ihmisen kosketuksen merkityksen miten se helpottaa oloa ja auttaa keskittymään johonkin muuhun kuin siihen pahaan oloon. Myöhemmin sitten tulikin äkkiä huono olo ja saatettiin huoneeseen, nukahdin kai todella nopeasti ja nukuinkin sitten reilusti yli tunnin.

Mutta pian saatan saada apua. Näin jo omilta sivuilta netistä että on sairaala psyk.pkl aika tulossa hyvinkin pian. Jo tässä kuussa. Josko sieltä saisi jonkinlaista paperia siihen että saisin oikeasti apua. Jumiutumiset niin pahoja että se sattuu fyysisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyväksyn vain asialliset kommentit

Lehtijuttu

Selektiivinen mutismi lapsella ja aikuisella – Noora lakkasi puhumasta - Hyvä olo - Ilta-Sanomat Mietin jonkin aikaa suostunko, juteltiin to...