keskiviikko 4. lokakuuta 2017

Koko ajan menee huonommin

                     
                            NEGATIIVISUUSVAROITUS

Ja kuinkahan mones sellainen... Mutta älä lue jos et halua tai sinua ei kiinnosta lukea negatiivista tekstiä, siinä tapauksessa laita tuolta oikealta merkintä "positiivisuus" niin löydät sinulle sopivaa luettavaa, nyt sitä ei ole tulossa.

Ennen minua on ahdistanut tietyt tilanteet etenkin koulussa, nyt se alkaa laajeta kaikkialle, myös koulun ulkopuolelle. Ihan joka asia! Jumiutumista koko ajan, puhe menee ohi ja ahdistaa. En voi sitä kuvata. Haluaisin kertoa, mutta en osaa edes kirjoittamalla. En tiedä mistä se tulee. Terveydenhoitaja meinasi laittaa jo eilen pois, olin jälleen päivystys vastaanotolla, en kyllä muista miksi. Varmaan taas ahdisti kaikki. Ja tunsin miten jumiutuminen alkoi tulemaan päälle.

Ja sitten myös toinen asia tässä on turhautuminen. Kun en pääse osallistumaan silloin kuin siihen olisi voimavaroja. Ei tule mitään! Kunhan nyt työjakso alkaa niin sitten edes sieltä saisin niitä opintosuorituksia, ellei ahdistus seuraa sinnekin. Tuntuu etten vain jaksa.

Ensi viikolla jos saisi asioihin jotain selvyyttä. Kun alkaa menemään vain huonommin ja huonommin, asioidenhan pitäisi ajan myötä helpottaa, mutta nyt ei ole helpottanut, ei ollenkaan.

Milloin helpottaa? Huomenna? Ensi viikolla? Entä jos ei koskaan? Se minua tässä eniten pelottaa, se että tämä menee koko ajan huonompaan...

KUVAN LÄHDE:
http://im.mtv.fi/image/4545368/landscape16_9/1024/576/2331a1a3828ae9faba68d2c3cd09d195/qU/yksinainen-1.jpg

2 kommenttia:

  1. Haluisitko tehdä joskus semmosen postauksen missä kerrot että mitä ei kannata sanoa mutisti lle? Semmonen samanlainen mitä esimerkiksi youtubessa on näitä että '10 asiaa jota ei kannata sanoa masentuneelle/pyörätuolissa olevalle jne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos todella hyvästä vinkistä! Tätä pitääkin alkaa kirjoittamaan joku päivä

      Poista

Hyväksyn vain asialliset kommentit sekä sellaiset joista ei tule henkilöllisyyteni ilmi