maanantai 20. marraskuuta 2017

Huomenna on vihdoin se odotettu päivä

Pääsen viemään paperit Kelaan. Ei ne sieltä vastanneet viestiini tänäänkään. Mutta huomenna saan ainakin vastauksen että milloin se aika alkaa. Olen kyllä katsonut sieltä sivuilta niin ei ole edes hakemus sisällä. Niin ei kai se viesti vaikuttanut mitään. Varmaan nyt joka arkipäivä alan sitä omaa sivua seuraamaan näkyykö siellä mitään. Ymmärtääkseni ei tule näkymään kesken päätöksen jos ei ole sähköisesti haettu. Toivon näkeväni kuitenkin myös sen tilanteen kun laitoin ne kuvat sinne.

Työnjakso jatkuu vielä tämän ja ensi viikon. Toivottavasti tänä aikana päätös tulisi. Onhan tässä melkein 2 viikkoa aikaa. Ja sieltä sanottiin että päätösaika on 2 viikkoa, mutta Kelalta tulee päätökset yleensä nopeasti. En tiedä tämän kohdalla kun on muutenkin näin lyhyt aika. Olen vain niin huono odottamaan. Olen odottanut niin paljon asioita ja joitain niin kauan ja sen jälkeen joutunut pettymään. Nyt pelkään vähän samaa...
Mutta toisaalta pelkään myös sitä toista puolta, tuleeko siitä jotain sanomista kun saan vihdoin apua. Kun usein siitä sanotaan jotain, ainakin asuntolassa. Koitan olla kuuntelematta sitä, mutta ei se aina onnistu.

Mutta hurmma on jännä päivä. Onneksi se on jo aamusta ja pääsen lukemaan lausunnon itse. Aion pyytää myös itselleni kopion tai sitten otan kuvan siitä. Toivottavasti sitä ei tarvitse enää sitten korjata vaan menisi ekalla kerralla jo oikein.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyväksyn vain asialliset kommentit

Lehtijuttu

Selektiivinen mutismi lapsella ja aikuisella – Noora lakkasi puhumasta - Hyvä olo - Ilta-Sanomat Mietin jonkin aikaa suostunko, juteltiin to...