tiistai 21. marraskuuta 2017

Pitkä päivä

Nyt olen niin väsynyt että ei tosikaan. Sairaalalla meni useampi tunti. Mutta josko siitä olisikin hyötyä sitten.

Suositus tulkkauspalvelua varten oli mielestäni todella hyvä ja se tarkistutettiin vielä tulkilta että onko ok ja sieltäkin tuli että on hyvä. Ehkä vähän pitkä. Ei se näyttänyt pitkälle, ehkä siksi kun olen tottunut lukemaan pidempiä tekstejä sairaalalta. Ja tämä oli myös selkeä lukea, selkeää tekstiä.

Sosiaalityöntekijä ei ollut koskaan ennen sellaista paperia tehnyt. Tämä oli ihan ensimmäinen. Eikä edes tiennyt että sosiaalityöntekijä saa sen tehdä ja sekin on aivan pätevä.

Vein paperit jonnekin toimistoon. Siinä oli useita samassa. En osannutkaan menna suoraan Kelalle. Kuulemma laitettiin eteenpäin, mutta ainakaan vielä ei näkynyt Kelan sivuilla käsiteltävänä olevissa. Toivon niin että tulisi nyt työjakson aikana ja koulun jatkumiseen olisi jo valmis, on tässä vielä melkein kaksi viikkoa aikaa.

Oli ehkä kaikkein tärkein mainita kommunikointi keinoja mitä voin käyttää. Minun kohdalla oli pääkeinoina kirjoittaminen ja viittomat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyväksyn vain asialliset kommentit

Lehtijuttu

Selektiivinen mutismi lapsella ja aikuisella – Noora lakkasi puhumasta - Hyvä olo - Ilta-Sanomat Mietin jonkin aikaa suostunko, juteltiin to...