maanantai 29. elokuuta 2016

Avustaja

Vaikka ei olekaan nyt henkilökohtaista avustajaa, niin silti helpottaa paljon kun on luokka-avustaja. Tänään aloitti, ymmärtää tai selkeästi haluaa ymmärtää mitä ajattelen tai haluan kertoa. Varmasti tulen hänen kanssaan toimeen, kun jo nyt meni hyvin. Aluksi vain säikähdin kun tuli asuntolaan tervehtimään. Uskaltaa koskettaa ja se helpottaa. Tunnen olevani tässä ja nyt. Ja tunnen olevani hengissä. Vaikka oli pitkä päivä niin jaksoin silti suhteellisen hyvin.

Huomenna on vähän lyhyempi päivä ja sama avustaja on koko päivän siinä. Kunhan saa wilma tunnukset niin voin kertoa hänelle viestillä enemmän. Toivon ettei siihen mene kovin kauaa, sitten avustajakin oppii tuntemaan vielä paremmin.

Tuntuu ehkä aika helpolle alkaa hänelle puhumaan, jotenkin niin rauhallinen ja aikaa antava. Katsotaan mitä aika tuo tullessaan. Nyt jo jotain selkeästi ymmärtää, vaikka vasta on ollut ensimmäinen päivä. Joillain on tämä taito jo syntyessään. Ehkä niillä on sitten se parhaiten, en usko että sitä voi oppia elämän myötä.

Jos nyt alkaisi koulu menemään paremmin, tähän asti satunnaisesti olen ollut tunneilla. Jotenkin "jumiudun" mutta toivotaan että asiaan tulee nyt muutos ja "jumiutuminen" jää historiaan. Jos nyt pääsisin kaikille tunneille, enkä lähtisi kesken pois.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyväksyn vain asialliset kommentit sekä sellaiset joista ei tule henkilöllisyyteni ilmi