lauantai 13. elokuuta 2016

Kotona

Viikonloput olen kotona. Jotenkin joka vuosi sama juttu. En haluaisi lähteä asuntolasta viikonlopuksi, etenkin nyt kun on yksi asia kesken jonka haluaisin päätökseen. Aikaisintaan tiistaina jatkuu.

Kotona ja asuntolassa on ihan erilaista, kotona on koko ajan ääniä, ei ole hiljaisuus aikaa, tai kyllähän kaikki on yöllä hiljaa, mutta tiedätte mitä tarkoitan.

Kotona voin puhua vapaasti, koko ajan. Mutta se kuitenkin väsyttää. Tai olen väsynyt viikosta kun en oikein nukkunut yöllä. Ehkä siihenkin auttaa aika.

Tänä vuonna ei ole läsnäoloviikonloppuja. Olisin niitä halunnut, kun silloin on jotain ohjelmaa. Yleensä en oikein voi sellaisia sietää, mutta näistä koulun ohjelmista olen pitänyt, vaikka on ollut yhdessä tekemistä. Toivon jo nyt että ensi vuonna olisi taas läsnäoloviikonloppuja.

Maanantai aamuna on aikainen lähtö kotonta, ellen ole jo kaupungissa sukulaisen luona edellistä yötä. Ajattelin että menisin sinne huomenna, jos on kyyti.

2 kommenttia:

  1. Mielenkiintoinen blogi sinulla! Tykkään hurjasti tavastasi kirjoittaa. Tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, pyrin kirjoittamaan usein. Nyt alkaa tosin väsyttämään mutta koitan silti kirjoittaa, haluan yhä useamman ihmisen saavan tietää

      Poista

Hyväksyn vain asialliset kommentit

Lehtijuttu

Selektiivinen mutismi lapsella ja aikuisella – Noora lakkasi puhumasta - Hyvä olo - Ilta-Sanomat Mietin jonkin aikaa suostunko, juteltiin to...