perjantai 12. elokuuta 2016

Perjantai, viikon ajatuksia

Minua varoitettiin monta kertaa että kaikki ihmiset eivät ymmärrä, ja se on ihan ymmärrettävää, voi vaikuttaa ja varmasti tulee toiselle tunne että tämä on tahallista, jään tahallani pois tunnilta tai käyn usein terveydenhoitajalla. Terveydenhoitajan käynnit estää tämän pahentumisen. Ja ne nyt vaan sattuu tuntien päälle, onhan terveydenhoitajallakin työajat, eikä sinne enää voi mennä illalla.

Jotenkin ajattelen ettei jumiutumiseen auta järkipuhe, ei vaikka kuinka pitkään koittaisi puhua. Oma opettaja on saanut minun olon helpottamaan että pääsen hyvin tunnille. Tänään ei ollu oma opettaja niin oli huonompi juttu, mutta en tietenkään voi olettaa että kaikki ymmärtävät. Mutta uskon ja toivon että tässäkin aika auttaa. Aika, se on niin moneen ja taas moneen asiaan auttanut.

Opettaja sanoi että hyvä kun osaan käyttää kännykkää ja että sillä tuon ajatukset julki. Niin minunkin mielestäni!

Ensi viikolla on tosi eri pituisia päiviä, alkaa ja loppuu miten sattuu. Esimerkiksi maanantaina menen vasta 13.45. Tykkään tollaisista päivistä milloin alkaa myöhään, tai suurimmalla osalla alkaa jo 11 aikaan, mutta minulla se aihepiiri on jo entisessä koulussa hyväksi luettu.

En vielä tiedä kirjoitinko viikonloppuna. Toivottavasti edes toisena päivänä. Mutta viimeistään maanantaina seuraavan kerran.


4 kommenttia:

 1. Mä mietin pitkään uskallanko lähettää kommentin. Kun mä oon lukenut sun kirjoituksia sä olet noussut ikään kuin mun esikuvaksi. Sä näytät miten mutismista kärsiväkin voi olla osa yhteiskuntaa. Sä saat mutkin yrittämään. Aikaisemmin ajattelin ettei mulla ole oikeutta olla ihmisten parissa ja häiritsen niitä puhumattomuuden takia,koska kaikki ei ymmärrä. Mä oon varma, että susta on vaikka mihin, jatka samaan malliin yrittämistä, niin hyvä tulee!

  VastaaPoista
 2. Ole itsestäsi ylpeä kun uskalsit laittaa kommentin! Kaikilla on oikeus kuulua yhteiskuntaan ja muista, kommunikointi tapoja on monia. Jos haluat voit laittaa spostia hiljaisuudenvankina@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Tuli mieleen, että oletko ajatellut jakaa blogin linkin opettajillesi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näillä näkymin en, vaikka voisi olla hyvä. Yksi työntekijä koullta tietää henkilöllisyyteni, muille tuskin jaan

   Poista

Hyväksyn vain asialliset kommentit sekä sellaiset joista ei tule henkilöllisyyteni ilmi