tiistai 16. elokuuta 2016

Osa ymmärtää, osa ei

Näiden parin päivän aikana tämän asian olen huomannut ihan kunnolla.Osa ymmärtää (lähes) täysin, osa ei taas ollenkaan. Sille yhdelle opettajallehan laitoin tekstiviestiä, sanotaan nyt vaikka opettaja B. Niin se oli tänään kun minun oloni huononi paljon ja osasi kohdata täydellisesti. Oma opettaja (A) ymmärtää kanssa, mutta opettaja C ei ollenkaan, saattaa olla tiedon puute.

Onneksi on asuntola, joka päivystää ja riippuu päivystävästä työntekijästä ymmärtääkö vai ei. Tänään oli suhteellisen ymmärtäväinen.

Josko tähänkin auttaisi kaikkien tuntema aika. Yleensähän se auttaa niin moniin asioihin, miksi sitten ei tähänkin? Syksy ja alku on kaikille kuulemma vaikeita.

Onneksi on monia ihmisiä täälläkin ketkä ymmärtää, vaikeinakin hetkinä voin kääntyä heidän puoleensa. Terveydenhoitaja on esimerkiksi yksi tälläinen, hyvällä tuurilla saan ajan tunnin-pari päähän kun vain laitan viestiä.

Opettaja C on ollut tänään koko päivän pitämässä meille tunteja, oikein painotti miten pitää PUHUA keskenään, kirjoitti sanan KOMMUNIKOINTI taululle, mutta edelleen niitä tapoja on oikeastaan todella paljon. Ehkä puhunkin jossain vaiheessa ajan myötä, mutta nyt tilanne on näin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyväksyn vain asialliset kommentit sekä sellaiset joista ei tule henkilöllisyyteni ilmi