torstai 25. elokuuta 2016

Pääsen mukaan keskusteluun

Ainakin opettaja C hyväksyy kännykän tosi hyvin, ja pääsen silloin ainakin mukaan, jos vain satun kerkeämään. Tänään en kerennyt mutta pidin kännykän koko tunnit sylissä. Tunsin olevani jotenkin "vapaampi" kuin aiemmin, en yhtään tiedä mistä mahdollisesti johtuisi. Tämän tunteja on ensi viikolla paljon, toivon että ne menee yhtä hyvin ja pääsisin enenemässä määrin mukaan keskusteluun. Uskon sen toiveen vielä toteutuvan.

Opettaja B kysyi minulta tänään "Mitä teitte tunnilla, mitä sinä teit?" En toistaiseksi ole hänelle voinut vastata, mutta kirjoitan wilma viestejä. Kun en nyt vastannut niin sanoi jotain "En ymmärrä sinua, puhu." Onneksi olin valmiiksi istumassa ni ei kovin pahalle tuntunut päässä. Vielä sen jälkeen kysyi: "Sovitaanko että puhut minulle jossain vaiheessa?" Näytin että kyllä, koska uskon siihen että joku päivä puhun, mutta ajattelin laittaa viestiä ettei siihen kannata kiinnittää huomiota, laitan sen viestin ehkä jo tänään ettei se taas jää ja etten taas joudu samaan tilanteeseen.

Huomenna lähden aiemmin pois koululta kuin ennen. Ei ole niin paljoa tunteja niin pääsen jo ennen puolta päivää lähtemään. Mennään yhdessä kaverin kanssa.

Anteeksi kirjoituksen lyhyys jos joillekin siitä on haittaa, mutta jostain syystä ajatus ei nyt oikein kulje.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyväksyn vain asialliset kommentit

Lehtijuttu

Selektiivinen mutismi lapsella ja aikuisella – Noora lakkasi puhumasta - Hyvä olo - Ilta-Sanomat Mietin jonkin aikaa suostunko, juteltiin to...