keskiviikko 3. elokuuta 2016

palaverit ja lääkärissä käynnit

Tämä on sitten nyt hyvin ajankohtainen, näin koulun alkuun kun niitä alkaa taas tulla etenkin kun kuuluu erityisopetuksen piiriin niin valtavasti silloin tosiaan on, ainakin tuntuu sille.

Yleensä on todella helpottavaa että palaverissa on myös joku tuttu mielellään viranomainen, ei läheinen tai sukulainen. Niin sen kautta voi vähän puhua, ja niin sen kautta voi kertoa. Jotenkin pystyn joskus tosi hiljaisella äänellä sanomaan sille tutulle viranomaiselle ja se sitten toistaa että muutkin kuulee.

Ennen vain kirjoitin palavereissa, onneksi nyt on sen verran parempi tilanne että voin hiljaa sanoa jollekin paikalla olijalle.

Jos olen yksin niin sitten mielelläni kirjoittamalla hoidan asian. Lääkärille ja hoitajille kirjoitan, välillä tulee ongelmia jos ei ole tiedossa niin tulee monta kysymystä peräkkäin enkä kerkeö vastaamaan. Mutta sitten kirjoitan. Asuinpaikkaa kun kysytään niin sekin ymmärretään usein väärin.

Kaikkiin tutkimuksiin ei saa kuitenkaan ottaa puhelinta, mutta eiköhän niistäkin tulla selviämään jollain lailla.

Toivottavasti lääkärikäyntejä nyt ei enää paljoa tule, sairaalakin on niin monimutkainen paikka että on vaikea löytää oikeaan paikkaan. Olen niin kiitollinen nykyisestä ilmoittautumis laitteista mihin voi vain laittaa KELA kortin lukijaan ja siihen tulee vain merkintä minne on menossa ja että ilmoitautuminen onnistui.

2 kommenttia:

  1. Onko sulla muuten jokin oppimishäiriö tai vastaava vai oletko erityisopetuksessa vain psykiatristen syiden takia? Opiskeletko siis yleisopetuksessa vai mukautetussa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulun muutenkin erityisopetuksen piiriin. Mukautettu opetus ollut peruskoulu aikana

      Poista

Hyväksyn vain asialliset kommentit sekä sellaiset joista ei tule henkilöllisyyteni ilmi