torstai 4. elokuuta 2016

Pian alkaa koulu

Olen niin onnellinen kuitenkin että on tuttu paikka ja henkilökunta. Opettaja ilmeisesti juuri tullut töihin niin olen sille jonkin verran laittanut sähköpostia, ihan vähän olimme tekemisissä jo viime talvena ja keväänä. Todella mukavan oloinen ihminen ja sellainen jota oikeasti kiinnostaa tietää miten opiskelijat voivat, eikä sellainen että "olen täällä koska pakko, ei kiinnosta..." Liian monia tuollaisiakin opettajia olen joutunut kohtaamaan jotka tosi huonosti hyväksyvät minkäänlaista erilaisuutta, mutta onneksi on monia jotka ymmärtää. 

Paljon on vielä asioita selvitettävä, paljon on jo selvitetty. Onneksi opettaja tuntee minut jollain lailla niin on helpompi kirjoittaa, ei tarvitse kaikkea kertoa alusta asti vaan voi paljonkin lyhentää, jos olisi ihan uusi ihminen niin ehkä joutuisin kaiken aloittaa alusta ja jos olisi uusi paikka olisi paljon vaikeampi aloittaa, vaikka etenkin syksy ja kevät on aina ollut vaikeita. Nyt on monen vuoden ajan koulu vaihtunut vuosittain, josko nyt olisi vähän helpompi kun on jo tuttu paikka. 

Tämä viimeinen lomaviikko on jotenkin mennyt nopeasti, tai oikeastaan koko kesä. Toisaalta ootan että pääsen jo kouluun, toisaalta en kuitenkaan. Keskiviikkona siis on alkamassa. Ilmeisesti monessa paikassa alkaa keskiviikkona tai torstaina, ainakin tällä alueella. Joissain varmaan alkaa sitten seuraavan viikon alussa. Mun mielestä se on järkevää aloittaa viikon alussa, viimeistään keskiviikkona. Kun esim. perjantaina on vähän outo päivä aloittaa kun sitten heti on kuitenkin viikonloppu.

Uskon että alussa jokaikistä jännittää, edes vähän. Ehkä joitain vielä tokana ja kolmantenakin vuonna. Ekana vuonna varmasti kaikkia jonkin verran. Ja jos ei niin se on sitten valehtelua :D

2 kommenttia:

Hyväksyn vain asialliset kommentit

Lehtijuttu

Selektiivinen mutismi lapsella ja aikuisella – Noora lakkasi puhumasta - Hyvä olo - Ilta-Sanomat Mietin jonkin aikaa suostunko, juteltiin to...