maanantai 1. elokuuta 2016

Viimeinen lomaviikko ja kuulumiset

Kesä on mennyt ohi nopeasti, välilllä on ollut myös todella tylsää, mutta lopulta on kuitenkin aina jotain. Joku ilta tässä pelasimme siskoni kanssa lautapelejä. Oli todella mukavaa. On vielä illalla sen verran valoisaa että näkee pelata, kohta ei näe enää.

Onneksi on elokuu, asiat alkaa taas selviämään, tai oikastaan asioiden selvittely jatkuu. Asiat on vielä kesken, mutta ei kovin pahasti onneksi, se ei onneksi haittaa opiskelua. Tai haittaaahan se muttei estä.

En tiedä mitä teen nyt viimeisellä lomaviikolla. Varmaan vielä pelataan siskoni kanssa jotain.

Ei minua vielä koulun aloitus jännitä, mutta antaapa ajan kulua ja katsotaan asiaa vaikka viikon päästä. Silloin voi olla jo ihan eri asia, mutta onhan kaikesta tähänkin asti selvitty niin eiköhän tästäkin selvitä. On tietääkseni tuttuja samalla luokalla, kaksi ainakin ymmärtääkseni, molemmille puhun. Ja sitten on vielä yksi kenet tiedän, mutta en kuitenkaan tunne.

Eilen muuten ensimmäistä kertaa tosissani pääsin käyttämään kännykän puhesovellusta, osasin jopa laittaa äänet päälle. Ei, se olikin toinen kerta kun käytin. Hieman tuntuu oudolle kun on tottunut vain ilmeisiin ja eleisiin ja kirjoittamaan kännykkään ja sen annan luettavaksi.

Sain facebook viestillä palautetta, hieman säikähdin, Oikeastaan tästä blogista en ole saanut ollenkaan huonoa palautetta, positiivisesti olen yllättynyt.

2 kommenttia:

  1. Minkä nimistä puhesovellusta käytät?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Talk FREE
      On ihan suomalainen kuitenkin ja lukee sanat oikein.

      Poista

Hyväksyn vain asialliset kommentit

Lehtijuttu

Selektiivinen mutismi lapsella ja aikuisella – Noora lakkasi puhumasta - Hyvä olo - Ilta-Sanomat Mietin jonkin aikaa suostunko, juteltiin to...