keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Esitelmät osa 2

Tänään taas sama aihe tunnilla. Kun en edes pysty aloittamaan työtä jos on "vaarana" että pitää esitellä. Siihen ei auta mikää. Avustaja koitti selittää ettei ole mitään hätää jne. Ja antoi vinkin että laittaisin opettajalle itse viestiä. Mutta en osaa. Mitä muka kirjoittaisin? Ehkä voisin vain kirjoittaa ajatuksia. Vaikka muutamia sanoja. Tai osaanhan minä mekaanisesti kirjoittaa, mutta tämä on jotenkin eri asia.

Minulle on kirjoittaminen helppoa, tosin oikeinkirjoituksesta en ole aivan niin varma, mutta yleensä minua on ymmärretty.

Nämä kaksi päivää ei ole ollut helppoja. Varmaan juuri tämä asia on häirinnyt, vaikka ei kuulemma saisi ottaa kaikkea niin vakavasti, mutta en tiedä miten se on mahdollista.

Jos kerran jo kommunikointi on puutteellista niin miten voi joku edes kuvitella miten voi sitten esitellä mitään. Josko joku päivä laittaisin viestiä ja saisin itselleni mielenrauhan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyväksyn vain asialliset kommentit

Lehtijuttu

Selektiivinen mutismi lapsella ja aikuisella – Noora lakkasi puhumasta - Hyvä olo - Ilta-Sanomat Mietin jonkin aikaa suostunko, juteltiin to...