perjantai 23. syyskuuta 2016

Paljon katsojia, kiitos

Tätä kun alan kirjoittamaan niin blogissa ollut käyntejä tänään 572! Siis VII-SI-SA-TAA-SEIT-SE-MÄN-KYM-MEN-TÄ-KAK-SI! Tosi paljon. Yleensä päivässä on tosi hyvä nykyään jos tulee 100. Oli melkein kuukausi ettei tullut kovinkaan monena päivänä yli 100.

Nyt alkaa olla viikko ohi. Ei ole muuten ollut mikään helppo viikko. No eipä voi ensi viikko ainakaan olla huonompi :D parempaa viikkoa odotellessa.

Mutta on toisaalta mennyt paremmin kuin vaikka vuosi sitten, jolloin aloitin kokonaan uuden koulun. Monelle koulun vaihto auttaa, minulle ei tuonut kovinkaan isoa muutosta. Ajan kanssa kaikki menee paremmin.

Kirjoitinkin aiemmin yhdestä opettajasta joka EI HALUNNUT YMMÄRTÄÄ. Nyt sitten viime viikolla, vai tällä? rohkaistuin ja laitoin hänelle sähköpostia. Ja on ollut hänen tuntejaan sen jälkeen. On osannut kohdata! Kohtaa samallalailla kun muutkin. Tervehtii, antaa vastata ja odottaa vastauksen. Olen tästä niin kiitollinen. Onneksi uskalsin. Ensin pelkäsin että menee vain huonompaan. Mutta menikin parempaan. Ehkä joidenkin kohdalla olisi voinut mennä huonompaan, mutta tässä kohdassa meni vain parempaan suuntaan. Toivon että jatkuu samallalailla. Kerroin lopulta spostiin suoraan että minulla on mutismi, enkä tietoisesti valitse. Ja että siihen ei auta jatkuva puheen odotus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyväksyn vain asialliset kommentit sekä sellaiset joista ei tule henkilöllisyyteni ilmi