torstai 15. syyskuuta 2016

Toisten kanssa toimeen tuleminen

Eilen mietin paljon että miten saisin yhteyden yhteen opettajaan, jonka koen ettei ymmärrä ollenkaan enkä enää edes olisi halunnut ottaa kontaktia. Laitoin nyt aamulla kuitenkin viestiä ja sain vastauksen. En kuitenkaan tiedä ymmärtääkö oikein vieläkään mitä hain takaa toisessa viestissä. Ekaan en vielä kertonut oikein mitään, kerroin vain yleisiä asioita. Vastasi tosi ystävälliseen sävyyn, mutta toiseen ei enään ollenkaan. Nyt odotan että vastaa, en viitsi liikaa laittaa viestiä, antaa nyt hänen puolestaan kirjoittaa. Kovasti toivoo että puhuisin.

Tänään on ollut muutenkin pitkä päivä. Olen ollut tosi väsynyt, valvoin yön kun mietit sitä opettajaa ja että uskallanko laittaa viestiä. Enkö vieläkään tiedä oliko se hyvä vai ei.

Luokkalaisten kanssa tulen toimeen ihan hyvin. On mukava luokka, ei ole ollut kiusaamista. En usko että tuleekaan. Luokallani kaikki ymmärtävät erilaisuutta.

Kaikkien kanssa muka pitäisi tulla toimeen. Kyllä varmaan tulenkin, riippuu vähän mitä se tarkoittaa. Mutta ymmärrän että se tarkoittaisi sitä et kykenee olemaan kaikkien kanssa yhteistyössä jollain lailla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyväksyn vain asialliset kommentit

Lehtijuttu

Selektiivinen mutismi lapsella ja aikuisella – Noora lakkasi puhumasta - Hyvä olo - Ilta-Sanomat Mietin jonkin aikaa suostunko, juteltiin to...