sunnuntai 18. syyskuuta 2016

Yhteydenpito, blogin kirjoitus vähentynyt

Joidenkin kanssa on helpompi pitää yhteyttä. Ja on mahdollista useammin, mutta sitten joidenkin kanssa vaikeampi. He eivät joko kerkeä vastaamaan viesteihin tai laittamaan jotain. Joku saattaa sanoa että toivoo että pitäisin yhteyttä, mutta yksipuolisena se ei ole mitenkään helppoa. Periaatteessa kyllä voi ajatella että blogin kirjoittaminen on yksipuolista, kun vain aina itse kirjoitan.

Nyt olen kyllä tätäkin vähentänyt. Joko olen niin väsynyt tai ei vain ole aihetta. Tai sitten voi olla että olisi aihe ja olen pirteä, mutta on miljoona ja yksi muuta asiaa. Tällä viikolla oli tarkoitus yksi päivä kirjoittaa mutta se päivä meni sairaskohtauksen takia ohi. Haluaisin edelleen kirjoittaa edes joka toinen päivä, mutta se on aika lailla mahdotonta.

Tekstiviesti yhteydenpito on joidenkin kanssa kaikkein paras vaihtoehto, joidenkin kanssa sähköposti ja joidenkin kanssa Facebook. Whatsappia saatan käyttää eniten. Nykyään se on yhä useammalla ja useammalla.

Mainostan nyt tässäkin, jos olet Facebookissa niin käy tykkäämässä sivusta "Hiljaisuuden vankina" saat tiedon silloin uusista kirjoituksista Facebookin etusivulle. Tai eihän siitäkään tiedä miten aina näkyy. Myös sitä kautta voi laittaa minulle viestiä te ketkä ette henkilöllisyyttäni tiedä. Ja jos ette halua kommentoida suoraan.

Tällä viikolla oli HOJKS, opettaja kysyi miten olen voinut käydä koulua ja toimia muiden kanssa jos en puhu. En oikein itsekään tiedä mutta omasta mielestäni on mennyt hyvin. Tulen ymmärretyksi. Kommunikointi keinoja on onneksi monia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyväksyn vain asialliset kommentit

Lehtijuttu

Selektiivinen mutismi lapsella ja aikuisella – Noora lakkasi puhumasta - Hyvä olo - Ilta-Sanomat Mietin jonkin aikaa suostunko, juteltiin to...