torstai 13. lokakuuta 2016

Turhautuminen

Onko sinua koskaan ärsyttänyt joku toinen ihminen? Sellainen joka puhuu aina vain samasta asiasta? Tai ei vastaa kun sanot hänelle jotain? Tai vaikkapa ei ymmärrä mitä sanot tai haluat hänen tekevän?

Varmaan kaikilla on kokemusta jostain tällaisesta tilanteesta. Ei tiedä oikein mitä siinä tilanteessa pitäisi tehdä. Jos ei enään vain keksi keinoa. Voi joissain tilanteissa vältellä näitä tilanteita, mutta ei aina. Joskun on vain pakko tulla toimeen.

Minulla on ollut tänään vähän tälläisiä tuntemuksia. En vain jotenkin ymmärtänyt mitä minulle sanottiin, eikä jostain syystä ollut keinoa sitä kertoa. Toinen ihminen alkoi turvautumaan. Onneksi sain sitten lopulta tietää syyn mikä oli ja tämä toinenkin ihminen sai vaikken itse kertonut. Toivottavasti asia on nyt kunnossa eikä se enää haittaa huomenna. Laitoin kuitenkin vielä tekstiviestiä tänään ja sain jo ihan hyvän vastauksen.

Toisaalta on myös hyvin turhauttavaa jos joku näyttää että ymmärtää ja jossain vaiheessa saat tietää ettei hän ole yhtään mitään ymmärtänyt. Tota olen niin usein kokenut. Miksi ei voi vain suoraan sanoa ettei ymmärrä mitä toinen tarkoittaa ja pyytää vaikka kertomaan uudelleen tai eri tavalla. Joskus joku vastasi tähän "toiselle tulee paha mieli jos sanoo ettei ymmärrä, parempi vain olla ymmärtävinään" Itselle tulee ainakin paljon pahempi mieli jos saan myöhemmin tietää ettei ole ollenkaan ymmärtänyt ja jopa joku asia ei välttämättä onnistu sen takia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyväksyn vain asialliset kommentit sekä sellaiset joista ei tule henkilöllisyyteni ilmi