torstai 17. marraskuuta 2016

Kokeet ja testit

Ei ole ollut tosi pitkään aikaan sellaista tilannetta että olisi pitänyt tehdä. Mutta tänään oli. En edes muistanut että nekin minua pelottaa. Menin kyllä sinne tilaan saatettuna, mutta sitten tuli täysi pysähdys. Ei mitään toimintaa. En yhtään tiedä. Meni siinä varmaan ainakin 15 minuuttia kun opettaja koitti selvittää mikä ihme tuli. (kyseessä ihminen joka ei minua entuudestaan tunne) tuskin sitten sai selville, en ainakaan muista. Joutui kai soittamaan omalle opettajalle. Pääsin tilanteesta pois. Eihän siitä olisi tullut mitään kun ajatukset oli ihan muualla. Hetken odotin että tasaantuu ja sitten tulin lepäämään.

Ensi viikolla on koe. Toivottavasti se menee paremmin. Ja pystyn sen tekemään. Ehkä kun nyt on tuttu tila ja opettaja niin saattaa mennä paremmin. Ainakin näin toivon.

Iltapäivä oli jo hyvä. Yksi ihminen sanoikin ettei ole moneen viikkoon nähnyt minua niin hyvällä tuulella :-) ehkä en ole ollutkaan. Toivottavasti tämä kestäisi edes viikonlopun yli. on Myöhemmin tosin alkoi väsyttämään tosi pahasti ja se voi olla merkkinä että saattaa käydä jotain. Lopetin päivän sitten aiemmin ja tulin lepäämään. Onneksi oli vain puoli tuntia aikaa enää niin ei haitannut.

Hyvää yötä jälleen. Vaikka tuskin kaikki tämän nyt illalla lukee. Aivan sama kuitenkin, ei minun ongelmani :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyväksyn vain asialliset kommentit

Lehtijuttu

Selektiivinen mutismi lapsella ja aikuisella – Noora lakkasi puhumasta - Hyvä olo - Ilta-Sanomat Mietin jonkin aikaa suostunko, juteltiin to...