keskiviikko 16. marraskuuta 2016

Parempi päivä tänään

Aamu oli kyllä vaikeampi, en päässyt tunneille. Ahdisti. Mutta sitten alkoi helpottamaan niin päivällä jo pystyin olemaan. Tosin jouduin paljon ajattelemaan vain että nyt pysyisin siellä tunnilla enkä lähde pois. Siinä sitten jää kaikki muut sen ajatuksen "alle" vai mikä nyt onkaan oikea sana, en tiedä.

Käytiin mun kaverin kanssa pitkästä aikaa tänään uimassa, piti mennä eilen mutta sain jatkuvasti paniikkikohtaksia niin en pystynyt lähtemään. Tänään oli vain yksi aamulla ja meni aika nopeasti ohi. Yritti selkeästi uusia mutta en antanut sen tapahtua.

Nyt olen väsynyt. Sain päivällä todella positiivisia uutisia kouluun liittyen, tosin mikään ei ole vielä varmaa, mutta toivotaan parasta ;-)

Näin ne päivät vaan menee. Aamulla ei voi yhtään tietää millainen päivä lopulta on. Vähän tuntemusta siihen voi olla, mutta aina se ei pidä paikkaansa. Omalla kohdalla kuitenkin useimmiten on pitänyt. Esim.tänään iltapäivällä tiesin että nyt on kaikki hyvin ja ilta on mennyt hyvin.

Hyvää yötä. Käyn kohta jo nukkumaan. Pitkä päivä, vaikka ollutkin hyvä.

2 kommenttia:

  1. Hyvä, että tää päivä on ollut parempi! :) ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen aivan samaa mieltä ☺ ei ihmisen mieli jaksaisi yhtä huonoja päiviä useita peräkkäin. Ja toisaalta jos niitä huonoja päiviä ei olisi niin ei taitaisi oikein olla hyviäkään. Huomisesta odotan vielä parempaa

      Poista

Hyväksyn vain asialliset kommentit sekä sellaiset joista ei tule henkilöllisyyteni ilmi