sunnuntai 25. joulukuuta 2016

Kotona taas

Tänään oltiin siis isoisän luona. Vähän kaikki söivät omina aikoinaan kun tulimmekin vähän eri aikaan. Tervehdykset sujuivat ihan hyvin, myös heipat. Ajoittain halusin omiin oloihini ja se riitti että menin eri huoneeseen.

Vielä on yli 2 viikkoa lomaa, vai miten. En oikein ole varma. Mutta kuitenkin monta yötä vielä. En välttämättä jaksa olla sinne asti oikein kotona. Mutta eihän minulla oikein muuta mahdollisuutta ole.

Tänään oli ihan mukava päivä. Tykkään olla isoisän luona. En välttämättä tykkäisi olla yötä kun en jotenkin osaa rauhoittua vieraassa paikassa. Osaan kyllä päivällä olla ja kaikki on ok, yöllä on sitten vaikeampi. Tarvitsen varmaan keskivertoa enemmän lepoa. Jos sitä en saa niin seuraava päivä on vaikea. Ja sen huomaa myös muutkin.

Huomenna ollaan varmaan vain kotona. Samoin tiistaina, mutta tiistaina kai olemme sisarusten kanssa keskenämme. Minä en ole sillein ole ollut pitkään aikaan. Se on minun mielestäni mukavaa. Usein kaikki olemme ihan yksin vain. Pienemmät ehkä menevät ulos. Minä ehkä tietokoneelle tai sitten eläinten kanssa. Eläimet eivät vie oman ajan tarvetta. Periaatteessa saan siinä sitä aikaa.

2 kommenttia:

  1. Kiva blogi sulla! Hitsi ku itellääki olis noin paljon vielä jälellä lomaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Kyllä loma on ihan kiva, mutta en välttämättä jaksa niin kauaa. Tuli todella tarpeeseen nyt tähän aikaan :-)

      Poista

Hyväksyn vain asialliset kommentit

Lehtijuttu

Selektiivinen mutismi lapsella ja aikuisella – Noora lakkasi puhumasta - Hyvä olo - Ilta-Sanomat Mietin jonkin aikaa suostunko, juteltiin to...