maanantai 9. tammikuuta 2017

Ensimmäinen koulupäivä loman jälkeen

Kerkesin lomalla tottumaan että saan levätä miten vain. Nyt pitäisi taas ne päivät jaksaa. Rajansa kaikella kuitenkin. Nyt olen todella väsynyt. Mutta vielä ei voi käydä nukkumaan. Muuten heräsin jo tosi aikaisin ja väsyttäisi vaan koko ajan "väärempään" aikaan. Ehkä kuitenkin käyn vähän aiemmin nukkumaan tänään kun lomalla.

Meidän luokassa on nykyään usein kuuro opiskelija. Hänellä siis mukanaan tulkki, joka on mukava. Tänään minäkin pääsin hänen avullaan vastaamaan. Ensin vain kokeilin reagoiko ja ihan samalla tavalla sanoi ääneen mitä viitoin. Tosin tämä kuuro opiskelija valmistuu aika pian. Jos olisi ihan samalla luokalla meidän kanssamme niin uskoisin että tulisimme hyvin toimeen.

Huomenna on onneksi myöhäisempi aamu. Tosin, en usko että ihan nukun sen ajan mutta voin levätä hetken ihan hiljaisuudessa.

Kävin tänään yhden harjoittelijan kanssa uimahallissa. Minulla on sinne sarjakortti, mutta nyt se olikin loppunut. Alkuun meinasin lukkiutua mutta sitten vaan kirjoitin sen kännykkään ja ostin uudet kerrat siihen. :-) Nyt ne taas riittää pitkäksi aikaa. Siinä kassalla on melkein aina sama työntekijä. Luulen että hän tietää minun olevan kuuleva. Alkuun kirjoitti takaisin, enään ei. Ehkä kerran on ollut eri. Yksin en tykkää käydä enkä useamman syyn takia voi mennä.

2 kommenttia:

  1. Hmm mielenkiintoinen blogi sulla! Jään seuraileen.

    millatt.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Kiitos, mukavaa saada uusia seuraajia. :-) Ja että jokainen uusi lukija osaltaan "jakaa" tietoa mutismista

    VastaaPoista

Hyväksyn vain asialliset kommentit

Lehtijuttu

Selektiivinen mutismi lapsella ja aikuisella – Noora lakkasi puhumasta - Hyvä olo - Ilta-Sanomat Mietin jonkin aikaa suostunko, juteltiin to...